promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme Lovasi András életének legmeghatározóbb zenéi
Borítókép:  LA offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kiscsillag zenekar forintembere egy ikonikus film miatt készítette el a saját top 10-ét.

Lovasi András kedvenc filmjei között ott van a Pop, csajok satöbbi című alkotás, amit az egyik, ha nem a legjobb Nick Hornby adaptációnak tartanak. Gyakorlatilag egy romantikus vígjátékról beszélünk, mivel a főszereplőnknek, John Cusacknek az élete legfájdalmasabb szakításával kell megküzdenie. Azonban a Pop, csajok satöbbi a zeneőrültek egyik kedvenc filmje lett, mivel a fő karakter szintén az.

Rob Gordonnak lemezboltja van, ráadásul egy két lábon járó rockenciklopédia, így a film minden porcikáját körbejárja a muzsika, na meg a klasszikus slágerlisták. Szóval igen, a Pop, csajok satöbbi szerelem és a boldogság kérdésein kívül a zenéről szól. Karantén alatt ideje pótolni, ha még nem tettétek.

Mivel már 20 éves a mozi, így Lovasi András méltó módon akarta ezt megünnepelni egy saját top 10-el.

„20 éves lett a Pop, csajok, satöbbi című film, amit én is nagyon bírok. Íme, egy top10-es lista életem meghatározó zenéivel”

– írta a Facebookon a zenész.

Lovasi meghatározó felvételei között ott van a Queen, a The Doors, a The Cure, a Pink Floyd, na meg természetesen a The Beatles is. A felsorolásba egyetlen egy magyar zenekar fért be, de azt még nem áruljuk el ki. Érdemes mindet végighallgatni – a top 10-et ide kattintva éritek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás