Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

75 évesen pucérkodna a Playboy-ban az Egyről a kettőre sztárja

75 évesen pucérkodna a Playboy-ban az Egyről a kettőre sztárja

Zene, Film & Kultúra

75 évesen pucérkodna a Playboy-ban az Egyről a kettőre sztárja

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.04.01. 09:39

A 73 éves Suzanne Somers elég szexi képet rakott ki magáról, és kiderült, hogy komoly tervei vannak a meztelen testével.

A Golden Globe-jelölt Suzanne Somers sokak szerint a televíziózás valaha volt egyik legszebb színésznője, hiszen az Egyről a kettőre című sorozatban hét évadon keresztül tündökölt a képernyőn a Dallasból ismert Patrick Duffy mellett.

Kevesen tudják, de 1970-ben készített pár pucér képet a Playboy-nak, majd nem is olyan régen egy viszonylag friss, meztelen fotó került ki róla az internetre, ami rengeteg embert feltüzelt. A MovieWeb értesülései szerint most megkérdezték a színésznőt, hogy ezen a pozitív reakción felbuzdulva pózolna-e újra a nyuszis magazin hasábjain, mire ezt válaszolta:

„Talán a 75. születésnapomon. Igazából az elég menő lenne. Szerepelnék a Playboy-ban, és azt szeretném, hogy Annie Leibovitz fotózzon le meztelenül a 75. születésnapomra, oké?”

Az látszik, hogy Suzanne Somers elég bevállalós, és egyáltalán nem fél megmutatni a testét. Rengeteg rajongója csodálja őt azért, hogy 73 évesen ilyen jól néz ki, ezt pedig pár napja egy új képpel is bizonyította:

Borítókép: Suzanne Somers / AFP