promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
75 évesen pucérkodna a Playboy-ban az Egyről a kettőre sztárja
Borítókép:  Suzanne Somers / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 73 éves Suzanne Somers elég szexi képet rakott ki magáról, és kiderült, hogy komoly tervei vannak a meztelen testével.

A Golden Globe-jelölt Suzanne Somers sokak szerint a televíziózás valaha volt egyik legszebb színésznője, hiszen az Egyről a kettőre című sorozatban hét évadon keresztül tündökölt a képernyőn a Dallasból ismert Patrick Duffy mellett.

Kevesen tudják, de 1970-ben készített pár pucér képet a Playboy-nak, majd nem is olyan régen egy viszonylag friss, meztelen fotó került ki róla az internetre, ami rengeteg embert feltüzelt. A MovieWeb értesülései szerint most megkérdezték a színésznőt, hogy ezen a pozitív reakción felbuzdulva pózolna-e újra a nyuszis magazin hasábjain, mire ezt válaszolta:

„Talán a 75. születésnapomon. Igazából az elég menő lenne. Szerepelnék a Playboy-ban, és azt szeretném, hogy Annie Leibovitz fotózzon le meztelenül a 75. születésnapomra, oké?”

Az látszik, hogy Suzanne Somers elég bevállalós, és egyáltalán nem fél megmutatni a testét. Rengeteg rajongója csodálja őt azért, hogy 73 évesen ilyen jól néz ki, ezt pedig pár napja egy új képpel is bizonyította:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás