promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Manuelnek elege van – legalábbis erről szól a legújabb dala
Borítókép:  GoldRecord Hungary
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók közben elkezdték kritizálni az X-Faktor felfedezettjét.

Igaz, hogy Ruszó Tibi nyerte az X-Faktor legújabb évadát, de Manuel tudta eddig a legtöbb rajongót összegyűjteni maga köré. Utóbbi a stílusa miatt olyanokkal készíthetett közös szerzeményt, mint Kállay Saunders András, vagy a mentora ByeAlex. Manuelnek főleg tini-lányokból áll a tábora, de őket mind nagyon megfogta.

A friss szerzeménye, az Elegem van bekerült a YouTube legfelkapottabb videói közé, de ez lett az első olyan dala is, amit elkezdtek elég sokan kritizálni. Cikkünk írásakor a 15 ezer lájkhoz Manuel kapott 2,7 ezer dislikeot is.

A legtöbben természetesen az autotunet hozták fel, ami túlságosan uralja az egész dalt.

„A zene jó és ütős, viszont szerintem ez nem az a Manuel akit megismert Magyarország, ez egy kisebb visszalépés az előző énekeidhez képest, és ez a sok autotune sem illik nagyon a hangodhoz…”

– írta az egyik kommentelő YouTube-on.

A többség ezen kívül azon szórakozik, hogy az autotune miatt eléggé összecsúszik minden, így olyan, mintha Manuel nem azt énekelné, hogy elege van, hanem melege van:

„Neki melege van pedig még nincs 40 fok..”

Manuel már jelezte a rajongóknak, hogy hamarosan új témák felé fog hajózni, szóval legyen türelmes mindenki. Most azonban jöjjön az új dal, az Elegem van.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás