promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jó hírek érkeztek a Volt egyszer egy… Hollywood rajongói számára
Borítókép:  Sony Pictures Entertainment
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Quentin Tarantino születésnapjára tervezték a bejelentést.

Először is boldog születésnapot a világ egyik legjobb rendezőjének, Quentin Tarantinónak, aki a mai napon lett 57 éves. Ebből az apropóból, na meg a karantén-helyzet miatt is hamarabb érkezik az HBO GO-ra a mester kilencedik filmje, a Volt egyszer egy… Hollywood. A csatorna három héttel előrébb hozta a streaming-premiert, és már április elsejétől leülhetünk a nappalinkban az alkotás elé. (Már, ha eddig nem szereztük be DVD-n.)

A rendező valószínűleg nagyon szűk családi körben tölti a születésnapját, mivel február közepén született meg Daniella Pick izraeli énekesnővel a közös gyermekük, akit most biztosan egy kisebb porszemtől is óvnak.

A Volt egyszer egy… Hollywood végre meghozta Brad Pittnek színészként is az Oscart, amivel már inkább úgy voltak a szavazók, hogy mindegy miért, de oda kell adni neki egyet. Ahogyan az lenni szokott, ő is sok másért megkaphatta volna, azonban itt jött el a pillanat. A másik aranyszobrocskát a látványtervezésért gyűjthette be az alkotás.

Aki klasszikus Tarantino tartalmakra vágyna, azokat is kiszolgálja az HBO streaming platformja, mivel fent van a Kill Bill: Vol. 1-2., a Jackie Brown, a Ponyvaregény, vagy az Alkonyattól pirkadatig is, amit bár nem ő rendezett, azonban a nevéhez fűződik a forgatókönyv, na meg szerepel is benne.

A Volt egyszer egy... Hollywood tévés premierje április 19-én lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás