promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az intenzív osztályon ápolják a Rammstein énekesét
Borítókép:  JENS KALAENE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Till Lindemann elkapta a koronavírust, lélegeztetőgépen is volt.

A Bild magazin értesült arról, hogy a Rammstein 57 éves énekese kórházba került, ahol jelenleg is az intenzív osztályon ápolják kétoldali tüdőgyulladással.

Az énekes nem a Rammsteinnel, hanem a Peter Tagtgrennel közös projektjével, a Lindemann-nal koncertezett Oroszországban. A novoszibirszki fellépés után hazatérve rosszul lett, láza nagyon gyorsan felszökött, és sürgősen kórházba kellett szállítani.

Mikor elvégezték rajta a koronavírus-tesztet, az pozitív lett, és az állapota egyre csak romlott. A lap úgy értesült a frontember sokáig volt életveszélyben, de már stabilizálták az orvosok, és jelenleg karanténban tartják a berlini kórházban.

A Lindemann március 15-én lépett fel Moszkvában, arról nincs hír, hogy Peter Tagtgren vagy Till bármelyik zenésztársa elkapta-e a fertőzést. 

Frissítés:
Na, Bildre se hallgatunk többet, mivel átverték az egész világsajtót egy jó kis pánikkeltéssel. A Rammstein bejelentette Facebookon, hogy Till Lindemann a zenekar orvosának tanácsára ment kórházba, de a tesztje negatív lett, így már pénteken hazaengedték. Ki volt az értelmi szerző? Nem tudni, de remek clickbaitet szabadított rá a világra. Azonban ezzel mindenkinek egy nagy kő esett le a szívéről, mert nem kell aggódnunk Tillért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás