Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az intenzív osztályon ápolják a Rammstein énekesét

Az intenzív osztályon ápolják a Rammstein énekesét

Zene, Film & Kultúra

Az intenzív osztályon ápolják a Rammstein énekesét

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 14:31

Till Lindemann elkapta a koronavírust, lélegeztetőgépen is volt.

A Bild magazin értesült arról, hogy a Rammstein 57 éves énekese kórházba került, ahol jelenleg is az intenzív osztályon ápolják kétoldali tüdőgyulladással.

Az énekes nem a Rammsteinnel, hanem a Peter Tagtgrennel közös projektjével, a Lindemann-nal koncertezett Oroszországban. A novoszibirszki fellépés után hazatérve rosszul lett, láza nagyon gyorsan felszökött, és sürgősen kórházba kellett szállítani.

Mikor elvégezték rajta a koronavírus-tesztet, az pozitív lett, és az állapota egyre csak romlott. A lap úgy értesült a frontember sokáig volt életveszélyben, de már stabilizálták az orvosok, és jelenleg karanténban tartják a berlini kórházban.

A Lindemann március 15-én lépett fel Moszkvában, arról nincs hír, hogy Peter Tagtgren vagy Till bármelyik zenésztársa elkapta-e a fertőzést. 

Frissítés:
Na, Bildre se hallgatunk többet, mivel átverték az egész világsajtót egy jó kis pánikkeltéssel. A Rammstein bejelentette Facebookon, hogy Till Lindemann a zenekar orvosának tanácsára ment kórházba, de a tesztje negatív lett, így már pénteken hazaengedték. Ki volt az értelmi szerző? Nem tudni, de remek clickbaitet szabadított rá a világra. Azonban ezzel mindenkinek egy nagy kő esett le a szívéről, mert nem kell aggódnunk Tillért.

Borítókép: JENS KALAENE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP