promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még Joker sem táncikál a lépcsőn, inkább otthon maradt
Borítókép:  BossLogic
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden filmes plakátról eltűntek a főszereplők a járvány miatt. 

Kínában már próbálkoznak a mozik újranyitásával, és olyan klasszikus alkotásokat igyekeznek műsorra tűzni, mint a Bosszúállók, az Avatar, illetve az Eredet vagy a Csillagok között Christopher Nolantől. A filmek rengeteg pénzt termeltek anno az ázsiai országban, és premierek hiányában ezeket veszik elő, hogy újra becsábítsák az embereket a filmszínházakba. Ez lesz a második próbálkozás, mivel az első Ürümcsi városában elbukott.

A nagy blockbusterek közül a Halálos iramban 9, a Fekete özvegy, illetve már a Wonder Woman 1984 premierjét is elhalasztották a járvány miatt. A Warner/DC elég optimista, ők augusztusra kiírták az utóbbi debütálását, de a Halálos iramban producerei inkább toltak rajta egy évet.

Közben zakatol a maradj otthon kampány, amit a BossLogic nagyon kreatív módon akar hirdetni. Trükközéssel minden főszereplőt eltűntettek a népszerű filmek plakátjairól. A Bosszúállók nem vívnak végtelen háborút, a Halálos iramban 9 plakátjára pedig poénból bevágtak egy 36 tekercses WC-papír csomagot az anyósülésre.

A második részben Rey és Kylo Ren nem harcolnak egymással, de Joker is inkább hazament a járvány idejére, és pihenteti egész Gotham felforgatását.

A népszerű sorozatokat sem maradhattak ki a mókából, úgy mint a Stranger Things, a The Mandalorian, Breaking Bad, vagy a The Walking Dead. Utóbbival lehetett a legkevesebb munka, mivel amúgy is egy kihalt várost láthatunk a zombi apokalipszis közepén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás