Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ajánlat karanténra: Diesel meghajtású szuperkatona – Bloodshot

Ajánlat karanténra: Diesel meghajtású szuperkatona – Bloodshot

Zene, Film & Kultúra

Ajánlat karanténra: Diesel meghajtású szuperkatona – Bloodshot

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 07:07

Ajánlat karanténra című cikksorozatunk következő részében Vin Diesel szuperhősfilmjét ajánljuk, ami sem a DC-, sem a Marvel-univerzumhoz nem tartozik.

Március 12-én, az InterCom forgalmazásában került a hazai mozikba a Bloodshot című film, aminek megtekintésére nem sok lehetőség nyílt a mozik bezárása miatt. Az Universal filmjeihez és a Disney égisze alatt készült Előréhez hasonlóan azonban már Vin Diesel szuperhősfilmje is elérhető online, viszont a magyar feliratra még várni kell egy keveset.

Dave Wilson filmjében Vin Diesel alakítja a címszereplő katonát, akinek egy kudarcot vallott bevetés után egy orvosi kísérlet keretében nanorobotokat fecskendeznek a vérébe, ezzel pedig nemcsak feltámasztják, hanem szuperképességekkel látják el: az így teremtett félig ember, félig legyőzhetetlen szuperhőst egy olyan akcióban vetik be, amelyet ember biztosan nem élne túl. Bloodshot-nak viszont megvannak a maga céljai is.

Nyilván Vin Diesel már önmagában is egy húzónév, de a látványos akciójelenetek és a humor is a film mellett szólnak. A színész ráadásul úgy készült fel a Valiant képregényekből ismert hős szerepére, hogy több veteránnal is találkozott és beszélgetett; ez azért volt hasznos, mert Diesel nem egy tipikus szuperhős figurát akart megjeleníteni, hanem egy megtört és lelkileg kiegyensúlyozatlan embert, aki belebolondult abba, ami történt vele.

Aki egy szórakoztató, helyenként kifejezetten humoros, és látványos akciófilmet szeretne látni, azoknak mindenképpen ajánlom megtekintésre a Bloodshot-ot. Nem egy bonyolult darab, és a Vin Diesel-rajongók is megkapják mindazt, amit a színésztől várnak egy ilyen popcorn-moziban.

Borítókép: Wallpaper Abbys