promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik az Észbontók, és a Feleségek luxuskivitelben új évada
Borítókép:  Viasat 3/Port
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Viasat 3 épít a karanténra, és minél hamarabb képernyőre teszi a két széria friss szezonját.

Az Észbontókat indítja hamarabb útjára a csatorna, mivel az kicsivel húsvét után, április 14-én debütál. Kilenc héten át minden hétköznap élvezhetjük a részeket este 20 órától. A műsorvezető marad Kovács Áron, de a többi dologban újít a Viasat 3.

Most celebpárok fognak egymással versenyezni, és a stúdió díszletét is átalakítják, akárcsak a beszélgetőszobát.

A versenyzők között olyanokkal találkozhatunk, mint Csuja Imre, Vastag Csaba, Lakatos Márk, Kiss Ramóna, Lékai Máté, Kulcsár Edina, Kucsera Gábor, Tápai Szabina, Pintér Tibor, Sáfrány Emese, Fésűs Nelly, valamint a Gáspár család.

A The Real Housewives of Orange County magyar változata, vagyis a Feleségek luxuskivitelben a harmadik szezonjához érkezik, ami április 20-án este 21-kor fog elrajtolni. Négy darab 90 perces epizódot kapunk, és a csatorna elárulta azt is, hogy az utolsó rész különleges lesz, mivel belecsöppenünk a koronavírusba.

Az epizód a forgatás időszakában kialakult egészségügyi körülményekre reagálva a társadalmi felelősségvállalás témakörét helyezi a középpontba.

„Bár a műsor elsődleges célja, hogy megmutassa a hölgyek szórakoztató, gyakran polgárpukkasztó életét, közben fontos hangsúlyozni, hogy státuszuknak köszönhetően számos jótékonysági kezdeményezést támogatnak”

– nyilatkozta a csatorna.

A régi szereplőkből visszatér Yvonne Dederick, Köllő Babett, Csősz Boglárka, Polgár Tünde és Vasvári Vivien is, hozzájuk csatlakozik a friss szezonban Molnár Nikolett, valamint Nagy Noémi.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás