promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Példátlan lépés, 15 ezer könyvet olvashatsz ingyen – részletek
Borítókép:  NICOLAS ECONOMOU / NURPHOTO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járványra való tekintettel 12 kiadó közel 15 ezer könyvét teszik ingyen elérhetővé április 23-ig. Szóval, lesz mit olvasnunk.

A koronavírus-járvány megfékezésének egyik leghatékonyabb módja, ha otthon maradunk. Persze, adódik a kérdés: mit lehet kezdeni a ránk szakadó rengeteg szabadidővel? Például elolvashatjuk azokat a könyveket, tanulmányokat, amikre korábban nem volt időnk. Már korábban is mutattunk egy lehetőséget. Akkor arról számoltunk be, hogy a Magyar Elektronikus Könyvtár oldaláról több mint 1200 e-könyvet lehet ingyen letölteni.

Most egy ennél nagyobb volumenű lépésről tájékoztatunk. Az Arcnum a járványhelyzetre való tekintettel 12 kiadó, közel 15 ezer konyvét teszi ingyen elérhetővé, április 23-ig. A tartalmakhoz Szaktárs adatbázisán keresztül juthatunk hozzá.

A kialakult helyzetben kötelességünknek éreztük, hogy a mindenki számára szabad hozzáférés megteremtésével hozzájáruljunk a tanulás, oktatás, kutatás, közművelődés magas színvonalú működésének fenntartásához

– idézi az Arcanum közleményét az Index.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás