promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Maradj otthon! fesztivál: új klipben adja elő Most élsz című dalát Rúzsa Magdi – videó
Borítókép:  Rúzsa Magdi. Forrás: Facebook/Rúzsa Magdolna.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi egészen különleges módon csatlakozott a Maradj otthon! kampányhoz.

A koronavírus-járvány továbbra is rohamosan terjed Magyarországon, már 103 fertőzöttet azonosítottak be.

A szakemberek, a politikusok, a celebek mind-mind arra kérik a lakosságot, hogy 

maradjon otthon!

Sajnos nagyon sokan nem tartják be ezt a kérést. Az internet különböző felületein képek és videók sokasága bizonyítja, hogy kicsik, nagyok, gyerekek, felnőttek, fiatalok és öregek naphosszat a bevásárlóközpontokban vagy a parkokban töltik az idejüket.

Rúzsa Magdi is csatlakozott a kampányhoz, és egyik legszebb dalához – aminek az eredetijét Máté Péter énekelte – új videót készített. Az ének mondanivalója nem is lehetne aktuálisabb:

„Most élsz”!

A dal megjelenése után Lobenwein Norbert, az akció elindítója közleményt jelentetett meg a távirati irodán keresztül:

magyar fesztiválok, számos klub és koncerthelyszín közösen arra buzdítják a zenészeket, popsztárokat, előadókat, hogy a következő hetekben-hónapokban aktívan vegyenek részt a Maradj otthon! kampányban.

Mint írták, a fesztivál egy virtuális esemény, amely kizárólag a Facebookon létezik; a szervezők száznál is több hazai zenekart, előadót kértek fel, hogy a közös cél érdekében a saját felületeiken rendszeresen nyilvánuljanak meg posztokkal, filmekkel, amelyekben megmutatják, mivel töltik napjaikat odahaza.

Lobenwein Norbert úgy fogalmazott, hogy

„kötelességünknek érezzük, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszük arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk”.

Ákos – szombat esti – első karanténkoncertjét követően vasárnap este 8-kor Járai Márk élő koncerttel jelentkezik az otthonából, amit a Maradj otthon! Fesztivál oldalán követhetnek a rajongók.

A közlemény szerint a fesztiválok közül mások mellett a Sziget, az EFOTT, a Campus, a Művészetek Völgye, a Paloznaki Jazz Piknik, a VeszpémFest, a VOLT, a STRAND, az Etyeki Piknik, a Balaton Sound, a SZIN, a Kolorádó, a Bánkitó, a MOL Nagyon Balaton, klubok és koncerthelyszínek közül a Budapest Park, a Barba Negra, a Papp László Budapest Aréna, az A38 hajó, az Akvárium Klub, a Dürer, összesen 50-nél is több szervezet indította el a Maradj otthon! Fesztivált – olvasható a távirati iroda összefoglalójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás