promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ajánlat karanténra: ezért nem lehetnek a tinik szuperhősök – Ez így nem OK
Borítókép:  Sophia Lillis az Ez így nem OK című sorozatban / Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azok számára, akik filmes bakancslistát vezetnek, de mind ez idáig nem volt elég idejük arra, hogy meg is nézzék a mások által ajánlott alkotásokat, most a bőség zavarában érezhetik magukat, hiszen a járvány miatt rengetegen tartózkodnak otthon. A másik oldalon pedig azok állnak, akik szívesen néznének filmeket és sorozatokat, de nincs ötletük, hogy mire keressenek rá. Nekik próbálunk segíteni az „Ajánlat karanténra” cikksorozatunkkal.

A koronavírus miatt rengetegen vannak jelenleg otthon, hogy ne kapják el a betegséget, vagy nehogy véletlenül átadják másnak. Ilyenkor mindenki egy kis szórakozásra vágyik, és a streaming szolgáltatók kínálatát böngészi. Most segítünk eldönteni, hogy mi legyen a következő alkotás, amit érdemes megnézni!

A Netflixen már elérhető a Stranger Things és az A ki....ott világ vége alkotóinak új sorozata, az Ez így nem OK, ami már ennyi információ alapján is elég meggyőző lehet, pedig ennél jóval különlegesebb élményről van szó.

Az Az című horrorfilmből ismert Sophia Lillis és Wyatt Oleff hajtják remek módon ezt a mindössze hét, közel félórás részekből álló szériát, ami egy apját gyászoló tinilányról szól, aki harcol az érzelmeivel, a hormonjaival, az ilyen idős korban megjelenő természetes dolgokkal, és azzal, hogy elkezdenek kialakulni benne bizonyos szuperképességek.

Érdekes ilyen egyszerű, átérezhető szemszögből megtapasztalni azt, hogy milyen is lenne egy igazi szuperhős születése, ha csak egy átlagos, visszahúzódó, problémákkal teli tiniről van szó.

Ahogy azt sejteni lehet, ez szinte minden téren elég veszélyes, de ebben a szókimondó, helyenként durva alkotásban mindenki megtalálja azt, amitől ez lehet az új kedvence, hiszen van benne:

humor, izgalom, misztikum, dráma és hatalmas potenciál a következő évadokra.

A sorozat elegánsan táncol a műfajok között, így kapunk egy könnyed hangulatú tinisorozatot, izgalmas képregényadaptációt (Charles S. Forsman munkája alapján), meg persze egy egészen egyedi, őszinte élményt is általa.

Szóval, aki szeretne az otthon töltött idő alatt egy kellemes, gyorsan ledarálható, szórakoztató és nagyon szerethető szériát nézni, annak erősen ajánlott az Ez így nem OK – hiszen úgy gondolom, hogy nem láthattunk még csak ehhez hasonlót sem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás