promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jelenlegi állás szerint a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound sem marad el
Borítókép:  Sziget offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az angol Glastonbury Fesztivált azonban lemondták.

Rossz hírt kaptak a Glastonbury rajongói, mivel a szervezők úgy döntöttek, hogy a jelenlegi körülmények között nem tudják megtartani a jubileumi 50-ik fesztivált, ami június 24-től 28-ig dübörgött volna. Az előadók között olyanok álltak volna színpadra, mint Kendrick Lamar, Taylor Swift, Paul McCartney, Lana Del Rey, vagy a Pet Shop Boys.

Mivel húzós ez az időszak a fellépők szempontjából is, így nem lehetett az idén hova beszuszakolni az angol banzájt, így azt csak jövőre rendezik meg.

A hazai nagyfesztiválok közül a VOLT, a Balaton Sound, és a Sziget is kivár. Utóbbi van a legjobb helyzetben, mivel azt augusztus 5-e és 11-e között tartják. Igazából mivel egy csapathoz tartoznak, mindegyik fesztivál ugyanazt a közleményt hozta le:

„Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a hivatalos tájékoztatásokat, és amennyiben olyan döntés születik, ami miatt nem tudjuk megtartani a fesztivált, a jegyek árát visszatérítjük.”

A VOLT van a legközelebb, azt július elseje és negyedike között rendezik meg, míg a Balaton Sound július 8-tól 12-ig fog zakatolni. Reméljük, hogy egyikről sem kell lemondanunk. A világ egyik legnagyobb fesztiválját is elhalasztották, azonban a Coachellát meg szeretnék tartani idén októberben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás