promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A koronavírus már gagyi horrorfilmet is inspirált: jön a Corona Zombies
Borítókép:  Corona Zombies / movieweb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az már szinte megszokott, hogy a filmgyártás mindig elég gyorsan reagál a világ legfontosabb eseményeire, így nem meglepő, hogy máris jön az első koronavírusos alkotás.

Jelenleg szinte az egész világot rettegésben tartja a gyorsan terjedő koronavírus, ami már a magyar emberek hétköznapjaira is igen komoly hatással van. Sokan vonulnak önkéntesen karanténba, hogy nehogy megfertőződjenek, emiatt pedig egyre többen keresik az otthoni szórakozási lehetőségeket. Ilyenkor persze a legtöbb cég, stúdió próbálja megtalálni azokat a megoldásokat, amikkel képesek kiszolgálni a közönséget.

A MovieWeb értesülései szerint pedig a Full Moon Features nagy valószínűséggel megtalálta az eddig ismeretlen (és talán szükségtelen) piaci rést, és rekordgyorsasággal szállítják le a világ első koronavírus által inspirált alkotását, a Corona Zombies című horrorfilmet.

Igazából szinte már ennyi információ is elég lehet ahhoz, hogy az ember viszonylag pontosan meg tudja határozni, hogy miről is van szó:

koronavírusos zombik.

A stúdió hallgatott a nem létező közönségi igényekre, és mindössze napok alatt összetákolta ezt a nevetségesen gagyinak hangzó horrorfilmet, ami megmutatja, hogy milyen lenne a világunk, ha a vírus nem csupán életveszélyes lenne sokak számára, de egyenesen élőhalottakká alakítaná a megbetegedőket, ezzel is tovább fokozva a járvány miatti pánikot.

Egyelőre csak a fent látható poszter árulkodik az alkotás minőségéről, amin egy arcmaszkos zombi mellett úgy szorítják az áldozatok a toalettpapírt, mintha nem lenne holnap – ez mondjuk manapság elég valósághű. Egy kézfertőtlenítő is igazán domináns helyen szerepel rajta, amin nem az ismert Purell márkanév látható, hanem a „Purehell”, vagyis „színtiszta pokol”.

Akit felcsigázott ez az „érdekesnek” tűnő alkotás, az örülhet, ugyanis már április 10-én elérhető lesz a közönség számára. Ez lehetne a következő film, amit jó lesz megnézni sörözés közben a haverokkal, de az a koronavírus miatt sajnos nem lehetséges most, így csak azok nézzék majd meg, akik elég bátrak hozzá, vagy csak szimplán bűnös élvezetüket lelik az ilyen tipikus ZS-kategóriás agymenésekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás