promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Támad a Pixar új filmje: teljes előzetest kapott a Lelki ismeretek
Borítókép:  Disney/Pixar
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már az garancia a sikerre, hogy a Szörny Rt., a Fel! és az Agymanók rendezője készíti.

A két marveles színész, Tom Holland és Chris Pratt teljes erőbedobással népszerűsítették az Előrét az Egyesült Állomokban, ahol 40 millióval tudott nyitni. Nálunk nem fogadta túl nagy érdeklődés, szóval A láthatatlan ember is le tudta győzni, amit múlt héten mutattak be. Szóval nem kezdett túl jól a Pixar, és a koronavírus eldurvulása sem tett túl jót nekik, de a Lelki ismeretekkel javíthatnak.

Az alkotás ismét meg fogja tudni fogni a kicsiket és a nagyokat egyaránt, mivel kiszakadunk egy másik dimenzióba: a lélek dimenziójába. A sztori szerint Joe Gardner Nem York-i zenetanár kergeti az álmait, hogy igazi jazz-zenész lehessen. A kreatív válság üldözi, és nem találja a helyét a világban, de aztán csak megérkezik a siker. Azonban jön mellé egy baleset is, ami után egy fantáziavilágba kerül, ahol összetalálkozik a 22 nevezetű lényecskével, aki meg szeretné mutatni neki, hogy mi is a lélek valójában.

Az Agymanóknál nagyon jól működött ez a dolog, és továbbra is ott lesz Pete Docter, aki működteti. Az animátor-rendező kétszer Oscar-díjas: pont az Agymanókért járt neki az egyik, a másikat pedig a Fel! miatt kapta meg.

A fő karakternek, vagyis Joe Gardnernek Jamie Foxx, míg 22-nek Tina Fey fogja a kölcsönadni a hangját.

A Lelki ismeretek nyáron, 2020. június 18-án debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás