promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Avatar főgonosza azt se tudja, hogy melyik részt veszik fel éppen
Borítókép:  Mark Fellman - Twentieth Century Fox
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezzel szerintem lehet a többi színész is így van. James Cameron irányít mindent.

Folyamatosan csúsztatva volt az Avatar premierje, de most már hiszünk a csapatnak, hogy a második felvonás valóban 2021. december 17-én érkezik. Az Avatar 2 alcíme elvileg The Way of Water lesz (ez még csak pletyka), a többi epizód pedig a páratlan években fog debütálni szintén decemberben. A páros éveket a Disney szeretné kisajátítani magánk az új Star Wars filmekkel.

Kijelenthetjük, hogy James Cameron nem normális, mivel egyszerre dolgozik az Avatar mind a négy folytatásán. Eddig annyi a biztos, hogy a második és harmadik rész motion capture, vagyis a digitális modellekre épülő jeleneteit felvették. Pörög a dolog, hiszen már az Avatar 4 digitális munkálataiba is belevágtak. Közben az élőszereplős jeleneteket is rögzítik, így nem csodálom, hogy a színészek olykor azt se tudják, éppen mibe csöppennek bele. Cameron persze van akkora zseni, hogy irányítani tudja őket, de remélhetőleg ez azért nem fog visszaütni.

Sokan meglepődtek, azonban örültek is, hogy visszakerül a történetbe a Stephen Lang által alakított főgonosz, vagyis Miles Quaritch ezredes. A színész egy interjúban nyilatkozta le azt, hogy mindenki rengeteget dolgozik, olykor azt se tudják, melyik részhez vesznek fel jeleneteket.

„Feladtam már, hogy követni tudjam a forgatás menetét. Kicsit zavaros nekem az egész. Viszont nagyon örülök, hogy vissza tudjuk hozni Quaritch-et. Ez azt jelenti, hogy nagy hatást váltott ki az emberekből. Az én munkám az, hogy színészként bemutassam ezt a karaktert, és most sok időt kaptam a kibontására. Ennek iszonyatosan örülök.”

Lang és Cameron nagyon jól megértik egymást, és abban is egyetértettek, miképp is kell kinéznie az ezredes jellemfejlődésének. Ki tudja, a sok részen átívelő sztoriban Miles Quaritch lehet átáll a jó oldalra?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás