Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hogy lehet ez? Keira Knightley szerepelt a Star Warsban, de nem is emlékszik rá

Hogy lehet ez? Keira Knightley szerepelt a Star Warsban, de nem is emlékszik rá

Zene, Film & Kultúra

Hogy lehet ez? Keira Knightley szerepelt a Star Warsban, de nem is emlékszik rá

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 17:11

A színésznő szinte semmire sem emlékszik a forgatásból.

Keira Knightley számára a 2003-ban bemutatott A Karib-tenger kalózai: A Fekete Gyöngy átka című film hozta meg a világhírnevet, pedig nem a Disney kalózos produkciója volt az első filmes szereplése.

Mindössze 12 éves volt, mikor a fiatal színésznőt beválogatták a Star Wars: Baljós árnyak szereplőgárdájába, mint Sabé megformálóját, aki Padmé Amidala királynő hasonmása volt.

Az Anakin Skywalker szerelmét játszó Natalie Portman és Keira állítólag annyira hasonlítottak egymásra, hogy az édesanyjuk is összetévesztette őket. Keira Knightley biztonsági okokból nem is kapott forgatókönyvet, így nem is igazán tudta, milyen karaktert játszik, az viszont feltűnt neki, hogy gyakran öltöztetik ugyanolyan ruhákba, mint Natalie Portman-t.

A színésznővel nemrég a Total Film magazin készített interjút, amiben szóba került a Star Wars is. Keira azonban nem sok mindent tudott mondani a forgatásról, mivel azon kívül, hogy az Amidala-paróka súlya miatt megfájdult a feje, jóformán semmire sem emlékszik.

Az viszont megmaradt, hogy az egyik forgatási napon akkora csúszás volt, hogy nem bírt tovább ébren maradni, és elaludt a székben.

A színésznőt legutóbb az Egy háború margójában láthattuk, idén pedig a Misbehaviour cmű tragikomédiában, ami márciusban debütál az Egyesült Királyságban.

Borítókép: Daily Star