promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történik, ha James Bondot hidegen hagyja a küldetés?
Borítókép:  Entertainment Weekly
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így még valószínűleg sohasem láttad a 007-est.

Már a rajongók részéről is nagy volt a pánik, így az MGM és a Universal stúdió úgy döntött végül, hogy elhalasztják a 25-ik James Bond film, a Nincs idő meghalni premierjét a koronavírus miatt. Nagy blockbusterről van szó, mivel nem csak jubileumi szám ez, hanem Daniel Craig is most bújik utoljára James Bond bőrébe. A készítők nagy finálét terveztek, így az alkotás is az egyik leghosszabb lesz a Bond-filmek történetében: 2 óra 43 perc.

A premier így április helyett novemberben lesz: az Egyesült Királyságban november 12-ére, Amerikában pedig november 25-re tolták ki. Ha minden jól megy, a tengerentúli premier hetén mi is megkapjuk majd.

A stúdió azonban így is pénzt fog bukni, mivel már nagyban zakatolt a Nincs idő meghalni marketing gépezete, amit november előtt újra kell majd indítani. Nálunk is lehet például látni a tévében azt a Heineken reklámot, aminek James Bond a főszereplője. Teljesben sokkal jobb, érdemes megnézni az eredetit a lenti cikkben.

Amerika egyik leghíresebb szkeccsműsorát, a Saturday Night Live-ot sem tudták lemondani, aminek Daniel Craig volt a házigazdája. Ettől függetlenül a show viccesre sikeredett, mivel láthattuk James Bondot úgy, amikor nincs kedve dolgozni.

A 007-es az elején még a küldetésére koncentrál, de aztán jönnek kockázás közben a nyerő dobások, és semmi perc alatt elveszi az eszét a szerencsejáték. Bond annyira jól érzi magát, hogy még a vodka martinit is lecseréli vodka Red Bullra, amit a legegyszerűbb kocsmai long drinkes pohárban hoznak ki neki. Csak semmi urizálás, de lövöldözés azért lesz a végén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás