Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Előre világbevételén érződik a koronavírus hatása

Az Előre világbevételén érződik a koronavírus hatása

Zene, Film & Kultúra

Az Előre világbevételén érződik a koronavírus hatása

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:21

Amerikában ettől függetlenül fölényesen első helyen nyitott.

Nem igazán tudni, hogy a gyengébb felhozatal, vagy a koronavírus miatt, de visszaesett a tengerentúli mozik látogatottsága. Az Előre és A Láthatatlan ember tudott valamit produkálni: az előbbi 40 millió dollárral nyitott, ami egyáltalán nem a világvége azért.

Érezhetően nem csigázta fel annyira az embereket a Pixar új filmje, pedig Tom Holland és Chris Pratt odatette magát marketingben. A világbevételekből azonban csak 28 milliót tudott összehozni az alkotás. Ezen már kicsit érződik, hogy az emberek többsége igyekszik kerülni a mozikat. Az Előre itthon is premieres volt, jó kritikákat kapott, és a közönség is szerette, szóval érdemes beülni rá.

A láthatatlan ember visszaesett, már csak 15 millió dollárért váltottak rá jegyet a tengerentúlon, azonban világbevételben összesen 73 milliót hozott a konyhára. Azért is remek ez a szám, mert a horror-thriller költségvetését meg tudták húzni 7 millió dollárnál.

Harmadik helyen nyitott a The Way Back, Ben Affleck terápiás filmje, ahol a színész karaktere nagy kosárlabdasztár volt a gimiben, de nem akarta ezt tovább folytatni. Lemondott az ösztöndíjról, családja lett, ám jött egy tragédia, ami alkoholizmusba taszította. Aztán érkezik a fény, egy új élet reménye: Jack Cunninghamet felkérik, hogy legyen az egykori iskolájának a kosárlabda edzője.

Affleck lehet minden dühét és csalódottságát beleadta ebbe az alkotásba, de csak 8,5 millió dollárt tudott termelni. Ettől függetlenül még simán lehet belőle egy klasszikus dráma-sport film a későbbiekben.

Amerika top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 10. hét:

  1. Előre
  2. A láthatatlan ember
  3. The Way Back
  4. Sonic, a sündisznó
  5. A vadon hívó szava
  6. Emma
  7. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  8. Ragadozó madarak
  9. Impractical Jokers: The Movie
  10. My Hero Academia: Heroes Rising

Borítókép: Disney/Pixar