promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen, milyen neves rendezők dolgoznak a The Mandalorian 2. évadán
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A sorozat 2. évadának alkotógárdájára sem lesz okunk panaszkodni.

A The Mandalorian-nek köszönhetően a Disney+-nak több mint 28 millió előfizetője lett, azonban az első évad befejezése után többen le is mondták a szolgáltatást, ezzel pedig nyilvánvalóvá vált az Egérgyár számára, hogy szükség van a Star Wars-tartalmakra.

Nemrég hírt adtunk róla, hogy J.D. Dillard független filmes rendező fogja tető alá hozni az első kisebb költségvetésű Star Wars-filmet, ami a streamingszolgáltatón fog debütálni.

A The Mandalorian is már idén októberben folytatódik, aminek forgatása hamarosan befejeződik. Már az első évadon is olyan nagyszerű rendezők és szakemberek dolgoztak, mint Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, vagy Taika Waititi, a " target="_blank">Black Series Rebels című YouTube-sorozatban elhangzott információk alapján a második évad alkotógárdájára sem lesz okunk panaszkodni.

A hírek szerint Ron Howard rendező lánya, Bryce Dallas Howard az új évadban is kap egy saját epizódot, azonban sokkal érdekesebb az, hogy James Mangold és Robert Rodriguez neve is elhangzott. Igaz, az eddigi információk szerint ők nem egy teljes epizódot, csupán egy-egy jelenetet dirigálnak, de ha majd a sorozat IMDb-oldalán bejelentik az egyes epizódok rendezőit, okosabbak leszünk. Addig is tűkön ülve várom a 2. évadot, hiszen az első nyolc epizód is egy igen jól megírt és kivitelezett űrwestern volt.

Ha már James Mangold-nál tartunk, néhány napja bombaként robbant a hír, hogy Steven Spielberg otthagyta az Indian Jones 5. részének rendezői székét, és a Logan, Az aszfalt királyai, és A nyughatatlan rendezője, James Mangold veszi át a helyét. Ezzel pedig az egyelőre cím nélküli etap lesz az első Indiana Jones-film, amit nem a háromszoros Oscar-díjas Spielberg fog dirigálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás