promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Tőrbe ejtve Blu-ray lemeze leleplezi, hogy ki a gyilkos
Borítókép:  Claire Folger - MRC II Distribution Company
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mármint úgy, hogy nem kell hozzá megnézni a filmet. Bakiztak a borító készítői. Spoileresen tárgyalunk tovább.

A Star Wars: Az utolsó jedik rendezője nagy Agatha Christie-rajongó hírében áll, és az egyik interjújában el is mondta, hogy mindig is meg akarta valósítani saját gyilkosságos történetét. Rian Johnson valóságos sztárgyárat szedett össze: Daniel Craig, Christopher Plummer, Lakeith Stanfield, Chris Evans, Ana de Armas, Don Johnson, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, de feltűnik Frank Oz is.

Az alkotást Johnson és csapata 40 millióból rakta össze, és 306 millió dollárt keresett. Nem is csoda, hogy a stúdió már akarja is a folytatást, amit remélhetőleg nem szándékoznak elrontani.

A Törbe ejtve Blu-ray borítóját összeollózók azonban rendesen elrontották, mert lehet, hogy menő a rengeteg tőr, de pont arra mutat, aki a gyilkos. Sőt, igazából így ő is van kiemelve. Aki megnézi a kiadás hátulját, akkor ez a gondolata lehet:

„Látom ez a karakter ki van emelve. Hmm, gondolom nem annyira hülyék, hogy azért, mert ő lenne a gyilkos.”

Nem volt ez átgondolva rendesen, de most már késő bánat. Azonban a jó hír, hogy a film ettől függetlenül így is rendkívül szórakoztató lehet bárkinek, de azért egy meghatározó élményt vesz el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás