promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Stranger Things színésze Robert Pattinson akar lenni
Borítókép:  Daniel Zuchnik / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Charlie Heatonnek nagyon tetszik a színész karrierútja, és ő is hasonlót akar bejárni.

A Stranger Things rajongók imádják a 26 éves Charlie Heatont, aki ugyebár Jonathan Byerst alakítja a szériában. Ő is vissza fog térni a negyedik évadban, és látni fogjuk Az új mutánsok filmben is. Mivel ott is hasonló karaktert alakít majd, mint a szériában, így elkezdett félni attól, hogy be fogják őt skatulyázni, tehát csak ilyen szerepekre fogják hívni.

„Elvállalsz egy karaktert, aztán ugyanazt fogod eljátszani újra és újra. Szeretnék-e fura kívülállót alakítani? Persze! Meg is tudom csinálni, de mást is kell. El kell hitetni az emberekkel, hogy másra is képes vagyok, nem csak erre.”

- nyilatkozta a színész a GQ-nak.

Heaton példaként hozta fel Robert Pattinsont akinek imádja a színészetét.

„Fel tudott támadni az Alkonyat franchiseból, és utána nagyon izgalmas szerepeket vállalt el. Jött a Jólét, A világítótorny, most meg már a Batman szerepével van elfoglalva. Sokszínű rendezőkkel dolgozik együtt, nagyon tisztelem őt.”

Azt persze hozzá kell tenni, hogy Pattinson az Alkonyat után csakis olyan filmeket vállalt el, amik alacsonyabb költségvetésűek, vagy művészfilmek. A színészetét akarta csiszolni aprócska gázsiért, és nem akarta a nevét fényezni, vagy kirakat bábú lenni. Ha Heaton ezt az utat választja, akkor a lehető legjobbat teszi a karrierjével. Szurkolunk neki, remélhetőleg nem bukik bele.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás