Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Spielberg otthagyta az Indiana Jones 5-t, ez a rendező fogja váltani

Spielberg otthagyta az Indiana Jones 5-t, ez a rendező fogja váltani

Zene, Film & Kultúra

Spielberg otthagyta az Indiana Jones 5-t, ez a rendező fogja váltani

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:01

A szakma egyik nagy felfedezettje rendezheti az új részt.

Néhány napja még úgy tűnt, minden rendben van az Indiana Jones 5. része körül, hiszen Harrison Ford több interjúban is megerősítette, hogy hamarosan megkezdődik a forgatás; igaz, ahány interjút adott, annyiféle időpontot említett.

A folytatás forgatókönyvért az a David Koepp felel, aki már tető alá hozta az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát. Más kérdés, hogy milyen lett a végeredmény, de talán tanult a hibáiból, amit igyekszik kijavítani a folytatásban.

A rajongók nagyon megörültek, mikor kiderült, hogy Steven Spielberg és Harrison Ford újra egy filmen fognak dolgozni, hiszen egy összeszokott színész-rendező párosról beszélünk, akiknek közös munkáját mindig jó nézni.

Olybá tűnik, hogy a 73 éves, háromszoros Oscar-díjas rendezőgéniusz készül átadni a stafétabotot a fiatalabb, de nem kevésbé tehetséges generációnak, legalábbis a Variety ezt írja egy megbízható forrásra hivatkozva.

Az egyelőre meg nem erősített, de nem is cáfolt információk szerint az Indiana Jones 5-t James Mangold dirigálhatja, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Kate és Leopold, a Börtönvonat Yumába, A nyughatatlan, a Logan, vagy Az aszfalt királyai.

Azonban Spielberg sem engedné el a "gyermeke" kezét, producerként figyelemmel kísérné a projektet, már ha igazak a hírek.

Borítókép: Screenrant