promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Spielberg otthagyta az Indiana Jones 5-t, ez a rendező fogja váltani
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A szakma egyik nagy felfedezettje rendezheti az új részt.

Néhány napja még úgy tűnt, minden rendben van az Indiana Jones 5. része körül, hiszen Harrison Ford több interjúban is megerősítette, hogy hamarosan megkezdődik a forgatás; igaz, ahány interjút adott, annyiféle időpontot említett.

A folytatás forgatókönyvért az a David Koepp felel, aki már tető alá hozta az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságát. Más kérdés, hogy milyen lett a végeredmény, de talán tanult a hibáiból, amit igyekszik kijavítani a folytatásban.

A rajongók nagyon megörültek, mikor kiderült, hogy Steven Spielberg és Harrison Ford újra egy filmen fognak dolgozni, hiszen egy összeszokott színész-rendező párosról beszélünk, akiknek közös munkáját mindig jó nézni.

Olybá tűnik, hogy a 73 éves, háromszoros Oscar-díjas rendezőgéniusz készül átadni a stafétabotot a fiatalabb, de nem kevésbé tehetséges generációnak, legalábbis a Variety ezt írja egy megbízható forrásra hivatkozva.

Az egyelőre meg nem erősített, de nem is cáfolt információk szerint az Indiana Jones 5-t James Mangold dirigálhatja, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Kate és Leopold, a Börtönvonat Yumába, A nyughatatlan, a Logan, vagy Az aszfalt királyai.

Azonban Spielberg sem engedné el a "gyermeke" kezét, producerként figyelemmel kísérné a projektet, már ha igazak a hírek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás