Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Nincs idő meghalni lesz a leghosszabb James Bond film

A Nincs idő meghalni lesz a leghosszabb James Bond film

Zene, Film & Kultúra

A Nincs idő meghalni lesz a leghosszabb James Bond film

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 17:47

Ha már 25-ik jubileum, akkor kibontják rendesen a sztorit.

Sokat kellett küzdeni a No Time to Die, vagyis a Nincs idő meghalni alcímmel érkező 25-ik James Bond filmért: sok volt a kreatív nézeteltérés, beütött egy rendezőváltás, és még Daniel Craig is megsérült a forgatáson. Ez olyan súlyos volt, hogy meg kellett műteni a lábát. A színész hivatalosan be is jelentette Stephen Colbert műsorában, hogy végzett a szereppel, és most már valóban nem tér vissza 007-eseként.

A világ közben azzal volt elfoglalva, hogy egy 18 éves lány énekelhette el a Nincs idő meghalni főcímdalát. Ezzel kellett barátkozni kicsit, de Billie Eilish annyira jól adta elő élőben a szerzeményt, hogy végül minket is levett a lábunkról. Az énekesnőnek amúgy már meg is van a kiszemeltje arra, hogy ki léphetne Daniel Craig helyére.

A legfiatalabb Bond-főcímzene előadó rekord volt, de érkezik egy újabb is a 007-es történelmében, mivel a Nincs idő meghalni lesz a leghosszabb Bond alkotás. A vágások után is 163 percre jött ki az alkotás, és remélhetőleg felesleges jelenetek nélkül, mivel az mindig meg tudja bosszulni magát.

Szóval nem érdemes literes colával beülni rá, ha nem akartok lemaradni valamiről. Akinek persze jó a tartálya, annak ki kell bírnia 2 óra 43 perces pisiszünet nélkül. A jegyértékesítés március 5-én indul Magyaroszágon a filmre, a premier pedig április 9-én lesz.

Borítókép: MGM