Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folyik majd a rock és a metál márciusban

Folyik majd a rock és a metál márciusban

Zene, Film & Kultúra

Folyik majd a rock és a metál márciusban

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.02.27. 21:21

A Grouplove és az In This Moment új lemezt ad ki, míg a Marillion újrakevertet.

Grouplove – Healer

A Grouplove igazán eredeti indie-rock banda és már a negyedik stúdióalbumukat zúdítják ránk. A csapat a 2016-os „Big Mess” után tér vissza. A korong CD és bakelit formátumban is a boltok polcaira kerül, 11 zseniális friss szerzemény lesz hallható rajta.

In This Moment – Mother

2020. mácius 27-én CD-n, május 8-án bakelit formátumban jelenik meg az In This Moment hetedik stúdióalbuma, a „Mother”. Az amerikai heavy metal zenekar tagjai azt ígérték, ez a lemez lesz a legkeményebb a 2012-es „Blood” óta. A Mother-ön hallható 12 felvétel az előző album, a 2017-es „Ritual” folytatása. Ezek közül elsőként az „In Between” című dalt adták ki, amihez klip is készült.

A korong címe, a „Mother” három anyára is utal: egyrészt a banda énekesnőjére, Maria Brinkre, másrészt a Szűzanyára, harmadrészt az anyaföldre.

Marillion - Afraid Of Sunlight

A Marillion – Afraid Of Sunlight című lemeze eredetileg 1995 júniusában, az együttes nyolcadik stúdióalbumaként jelent meg. 2020. március 13-án üzletekbe kerül az újrakevert 2019-es verzió, amelyet Michael Hunter készített. A tavaly év végi deluxe változat – amely limitált példányszámban, 4 CD/BR és 5 vinyl formátumban volt kapható – egyébként tartalmazta ezt a 8 dalt is, csak innentől frissítve kapjuk meg őket.

Borítókép: In This Moment offical