promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rossz hírek érkeztek, ha a Tűnj el! folytatására vágynál
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jason Blum nyilatkozott arról, hogy pihentetve van a projekt.

Jordan Peele óriási robbantott 2017-ben a Tűnj el! című filmjével, ami az év meglepetés alkotása lett. A három legnagyobb kategóriában is jelölve volt az Oscaron, pedig egy afféle frissített horror-thriller-vígjáték keverékről beszéltünk: legjobb film, legjobb rendező, és a legjobb eredeti forgatókönyv. Utóbbit sikerült is megnyernie.

A Tűnj el! már afféle klasszikussá nőtte ki magát a rajongók és a kritikusok körében. A horrort, misztikumot, szatírát valamint a humort nagyon nehéz keverni, de most ezt újra sikerült zseniális megoldásokkal. Peele érdeme ez az egész, aki mert nagyot álmodni.

Az alacsony költségvetésű horrorok mestere, Jason Blum is örülhetett a végén, aki producerként volt a Tűnj el! mögött, ami 4,5 millió dollárból csinált 255 milliót. Nem csoda, hogy Blum örült volna a folytatásnak.

„Amit még 2018-ban gondoltam, az egy vágyálom volt. Szerintem ezt anno kihagyták a szövegkörnyezetből az interjúknál. Mindig is szerettem volna, hogy a Tűnj el!-nek legyen egy folytatása, de kizárólag akkor, ha ezt Jordan is el akarja készíteni. Amennyire én tudom, ezen még nagyon nem gondolkozik.”

– nyilatkozta Jason Blum a The Observernek.

Peele eddig a Mi című alkotást csinálta meg, ami hasonló tematikájú film volt. Szerintem mindenki jól jár, hogy ha az író-rendező először kiéli a kreativitását, és eredeti ötletekkel áll elő, a Tűnj el! univerzumba meg ráérünk később is visszatérni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás