promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hangzatos címet kapott a Jurassic World 3. része
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megkezdődött a trilógia befejező részének forgatása.

Chris Pratt néhán napja volt meghívott vendégként Ellen DeGeneres műsorában, ahol elsősorban a Pixar új filmje, az Előre volt a téma, de természetesen szóba került a Jurassic World 3. epizódja.

A színész Colin Trevorrow and Emily Carmichael forgatókönyvét „hihetetlennek” jellemezte, majd néhány szóban elmondta, hogy miért hasonlítja a Jurassic World-trilógia befejező részét a Bosszúállók: Végjátékhoz:

„Mindenki benne van, komolyan. Talán csak én fújom fel ennyire, de nem érdekel. A Jurassic Park teljes gárdája visszatér, szóval olyan érzés lesz, mint amikor a Marvel összehozott mindenkit a Végjátékban.”

Az már rég nem titok, hogy Sam Neil, Laura Dern, és Jeff Goldblum is szerepet kap az utolsó World-filmben, kérdés, hogy ez csak egy cameo-szerep lesz, vagy több annál. Colin Trevorrow, a film rendezője szépen lassan szivárogtatja a morzsákat, nemrég például felfedte az egyik animatorikus dinoszauruszt, amiből valószínűleg több is lesz a filmben.

Legutóbb az első forgatási napról posztolt képet, amin egy csapó látható. De a lényeg inkább az, ami a csapóra van írva. Fellelhető ugyanis a film címe, ami így hangzik:

Jurassic World: Uralom.

Több jelentéssel is bírhat ez az alcím, az első, amire következtetni lehet, az az, hogy a dinoszauruszok uralmuk alá veszik a Földet, hiszen ahogy azt Trevorrow Battle at Big Rock rövidfilmjében is láthattuk, arra nincs esély, hogy az ember és a dinoszaurusz békében éljen egymás mellett. Hogy végül hova fog kifutni a történet, hogy hogyan zárul le a Jurassic World-trilógia, azt várhatóan 2021. június 11-én tudjuk meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás