Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sonic és Harrison Ford kutyája harcolt egymással

Sonic és Harrison Ford kutyája harcolt egymással

Zene, Film & Kultúra

Sonic és Harrison Ford kutyája harcolt egymással

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:31

Nyugalom, csak a mozipénztáraknál. Lássuk, hogy ki nyerte a hétvégét Amerikában!

Úgy néz ki nagyon is megérte engedni a rajongói nyomásnak, amikor eltolták a Sonic, a sündisznó premierjét az újradizájnolás miatt. A Paramount stúdiónak kellett már egy sikeres blockbuster, mert a Terminátor: Sötét végzet, valamint a Gemini Man is eléggé befürdött, pedig nagy reményekkel indultak.

A Sonic azonban hasít, és hiába érkezett Harrison Ford és a CGI-kutya, a sündisznó behúzta a tengerentúli hétvégét 26,3 millió dollárral. Világbevételben is 203 millió dollárnál tart, ami nagyon jónak mondható. Szóval Sonic, Jim Carrey, és az alkotók is örülhetnek, de persze a legjobban a stúdió bonthatja a pezsgőt, hogy végre nagyon bejött valami.

A vadon hívó szava Jack London 1903-ban kiadott regényének a filmes feldolgozása. A könyv nagyon híres Amerikában, de a számítógépes kutyán elég sokan mosolyodtak el. Premieresen 24,8 millió dollárt tudott összeszedni, világbevételben pedig 40 milliónál tart. Kevesen nézték meg, a kritikusok se ájultak el tőle, ráadásul ez 135 millió dollárból készült, szóval ennél jobban kellett volna nyitnia.

A Ragadozó madarak bár bronzérmes, de ezt csekély 7 millió dollárral tudta elérni. A stúdió még a film címét is lerövidítette, hogy kicsit könnyebb legyen rákeresni, és nagyobb legyen az érdeklődés. Világbevételben amúgy már 173 millió dollárnál tart, szóval szégyenkeznie egyáltalán nem kell.  

Amerika top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 8. hét:

  1. Sonic, a sündisznó
  2. A vadon hívó szava
  3. Ragadozó madarak
  4. Brahms: The Boy II
  5. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  6. 1917
  7. A vágyak szigete
  8. Élősködők
  9. Jumanji: A következő szint
  10. The Photograph

Borítókép: Disney/Fox