Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Képek és videó a Modern család utolsó forgatási napjáról

Képek és videó a Modern család utolsó forgatási napjáról

Zene, Film & Kultúra

Képek és videó a Modern család utolsó forgatási napjáról

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.02.24. 09:21

Elbúcsúzott a Modern család csapata.

Ennek is el kellett egyszer jönnie: a 11-ik évaddal búcsúzik a Modern család. A rajongók még szomorúbbak lehetnek, mivel már az utolsó részt is felvették, szóval a szereplők és a stáb is könnyes búcsút vett egymástól, ráadásul a zárószezonból már csak négy epizód van hátra.  

Az Agymenők és a Modern család volt mostanság a legnépszerűbb szituációs komédia, szóval érkeznie kell valami frissítésnek, ami átveheti tőlük az uralmat. Utóbbi is már eléggé megfáradt: a poénok elkezdtek sablonosak lenni, a színvonal pedig zuhanni kicsit.

Az alkotók, Christopher Lloyd és Steven Levitan már a tizedik évaddal búcsúzni akartak, azonban mindenki szerette volna, ha kap egy rendes finálét a széria, és az összes karakternek rendesen el tudják varrni a szálát.

A rajongók szerint az utolsó etapban is vannak jobb és gyengébb részek, de remélhetőleg az utolsó epizód nagyon oda fog csapni.

A képeket és a videót Sofia Vergara osztotta meg az Instagramján az utolsó forgatási napról. Ők már letudták, amit le kellett, és elbúcsúztak egymástól, lassan pedig nekünk is el kell tőlük köszönni a képernyőn.

Borítókép: ABC