promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Parasztvakítás lesz a Jóbarátok visszatérése
Borítókép:  Warner
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Visszatérnek a Jóbarátok egy epizódra, de hát olyan lesz, amire számítottunk.

Már február elején biztossá vált a hír, hogy a Jóbarátok visszatérnek egy speciális részre. A szériának még mindig elképesztő a nézettségre Amerikában, és amióta a sorozat lekerült a Netflixről, az emberek egyszerűen nem bírták ki az epizódok nélkül, így iszonyatosan megugrottak a fizikai eladások (DVD, Blu-ray).

A Netflix 100 millió dollárt is képes volt fizetni egy évben, hogy a Jóbarátok ott díszelegjen a kínálatukban. Ezt az AT&T, ami a Warner anyacége visszavette, mivel saját streamingszolgáltatót indított, ami ugyebár az HBO Max lesz. Arról már írtunk, hogy a Max mit is fog kínálni, de a magyar piacot ez valószínűleg nem fogja érinteni, viszont ez majd később kiderül. Annyi biztos, hogy a Jóbarátok itthon még a Netflixnél van.

Szinte már minden hír ki volt szivárogva: a Jóbarátok speciális epizódja különkiadás lesz. Visszatér David Schwimmer, Matt LeBlanc, Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow, és persze Jennifer Aniston is, valamint a készítők, David Crane és Marta Kauffman. Most csak annyival egészült ki az egész, hogy a színészek végre bejelenthették a közösségi médiában a visszatérést.

A Warnerrel úgy egyeztek meg, hogy nem lesz forgatókönyv, az adás pedig egy órás lesz. Itt már egyértelművé vált, hogy interjúzgatásra kell készülni, de ez sajnos most már meg is van erősítve. Persze a Jóbarátok rajongóknak így is kötelező az epizód, de valljuk be, így nem sok extra lesz a dologban, mert efféle nosztalgiázásokat külön-külön is megcsináltak. Persze ez annyiban más, hogy most együtt lesznek, plusz ezért kapnak fejenként két és fél, három millió dollárt, de a Deadline anno még a négyet se tartotta kizártnak.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás