promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Világsztárok és hazai nagyágyúk a Balatonon – teljes a Strand Fesztivál programja
Borítókép:  Nagyon Balaton
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közzétették a 2020-as fesztivál fellépőit.

A VOLT Produkció szervezésében megvalósuló MOL Nagyon Balaton egyik kiemelt rendezvénye a Strand Fesztivál, amely 8. alkalommal búcsúztatja a nyarat Zamárdiban. Az igazi nagyágyúkat már korábban bejelentették, amiről mi is hírt adtunk. Most viszont teljessé vált a program.

[[cikk]]

A további fellépők között lesz a Follow the Flow, Krúbi, az AWS, a hiperkarma, Caramel, a Margaret Island, a Punnany Massif, a Brains, a Bëlga, a Blahalouisiana, a 30Y, a Vad Fruttik, a Péterfy Bori & Love Band, Bye Alex és a Slepp, a Cloud 9+, a Fish!, a Lóci Játszik, a Mary Popkids, az Esti Kornél, a Biebers, a Szabó Balázs Bandája, Szabó Benedek és a Galaxisok, a Kelemen Kabátban, a New Level Empire, a Konyha, Freddie, az Intim Torna Illegál, a Jetlag, az Azur, a Csaknekedkislány és a Platon Karataev is.

Színpadra lép Charlie, a Kiscsillag, a Pál Utcai Fiúk, a TNT, Ganxsta Zolee és a Kartel, az elektronikus zene ismert dj-i közül Andro, Jumodaddy, Lotfi Begi, Izil és Pixa, és idén is lesz a Strandon Necc Party.

A Strand nulladik napján, augusztus 18-án nagyszabású, egyelőre nem publikus produkcióval, valamint egy különleges koncerttel készülnek a szervezők, akik hamarosan erről is tájékoztatást adnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás