Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

24 év után újra összeállnak az Elvált nők klubja sztárjai

24 év után újra összeállnak az Elvált nők klubja sztárjai

Zene, Film & Kultúra

24 év után újra összeállnak az Elvált nők klubja sztárjai

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:18

Ünnepi vígjátéknak ígérkezik, de nem valószínű, hogy még idén karácsonykor moziba kerül.

Családi vígjáték készül Goldie Hawn, Bette Midler és Diane Keaton főszereplésével, akik 24 éve az Elvált nők klubjában játszottak együtt.

A Variety beszámolója szerint a Family Jewels című komédiát még idén elkezdi forgatni a New Republic Pictures, melynek forgatókönyvét Peter Hoare írja, aki a 2016 és 2018 között futó sitcomsorozat, a Lazíts, Kevin! egyik írója is volt.

A karácsonykor játszódó vígjátékban Hawn, Midler és Keaton karakterei arra kényszerülnek, hogy együtt töltsék az ünnepeket gyerekeikkel és unokáikkal, mivel a férfi, aki egykor mindhármuk férje volt, holtan esett össze egy New York-i áruházban.

A jelenleg az előkészületeknél tartó film rendezője és további szereposztása egyelőre nem ismert, és a premierdátum sincs még bejelentve.

Bár ez egy ünnepi vígjátéknak ígérkezik, nem valószínű, hogy karácsonykor a mozikba kerülhet. De semmi baj, mert a Disney decemberben tervezi bemutatni (igaz, nem moziban) a Reszkessetek betörők! rebootját, amiben állítólag Macaulay Culkin is visszatér Kevin McCallister szerepében.

Borítókép: Sky