promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
24 év után újra összeállnak az Elvált nők klubja sztárjai
Borítókép:  Sky
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ünnepi vígjátéknak ígérkezik, de nem valószínű, hogy még idén karácsonykor moziba kerül.

Családi vígjáték készül Goldie Hawn, Bette Midler és Diane Keaton főszereplésével, akik 24 éve az Elvált nők klubjában játszottak együtt.

A Variety beszámolója szerint a Family Jewels című komédiát még idén elkezdi forgatni a New Republic Pictures, melynek forgatókönyvét Peter Hoare írja, aki a 2016 és 2018 között futó sitcomsorozat, a Lazíts, Kevin! egyik írója is volt.

A karácsonykor játszódó vígjátékban Hawn, Midler és Keaton karakterei arra kényszerülnek, hogy együtt töltsék az ünnepeket gyerekeikkel és unokáikkal, mivel a férfi, aki egykor mindhármuk férje volt, holtan esett össze egy New York-i áruházban.

A jelenleg az előkészületeknél tartó film rendezője és további szereposztása egyelőre nem ismert, és a premierdátum sincs még bejelentve.

Bár ez egy ünnepi vígjátéknak ígérkezik, nem valószínű, hogy karácsonykor a mozikba kerülhet. De semmi baj, mert a Disney decemberben tervezi bemutatni (igaz, nem moziban) a Reszkessetek betörők! rebootját, amiben állítólag Macaulay Culkin is visszatér Kevin McCallister szerepében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás