Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mi lett Havas Jon sorsa a Trónok harca lezárása után?

Mi lett Havas Jon sorsa a Trónok harca lezárása után?

Zene, Film & Kultúra

Mi lett Havas Jon sorsa a Trónok harca lezárása után?

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.02.20. 21:21

A karakter jóbarátja, a Tormundot alakító színész megválaszolta a kérdést.

A Trónok harca utolsó évada erősen megosztó lett, de a többség nem volt megelégedve vele. A rajongók főleg azt kritizálták, hogy David Benioff és D. B. Weiss alkotók nem bontották ki rendesen a karaktereket, valamint elkapkodták a végkifejletet. Ezt még George R. R. Martin is nehezményezte, aki szerint sokkal jobb lesz ez az egész könyvben, már ha egyszer hajlandó befejezni. Ettől függetlenül a fordulatokon ő sem akar változtatni.

 A széria végén Havas Jon visszatér a falon túlra, mert úgy érzi, hogy Daenerys nélkül nem sok keresnivalója van már Királyvárban. Jon sorsát illetően is voltak fröcsögések a rajongók részéről, bár nála pont úgy éreztem, hogy normális lezárást kapott.

A sorozatban nagyon jóbarátok lettek Tormunddal, és a karaktert alakító színésznek, Kristofer Hivjunak fel is tette a kérdést az Entertainment Weekly, hogy szerinte mi történt a két figurával, miután ellovagoltak.

„Szerintem Jon depressziós, szóval nagyon nagy szüksége van Tormundra, hogy felvidítsa őt, mialatt a tűz mellett melegítik egymást. Szegény Tormund szívét is összetörték, szóval erről lehet beszélgetni közben”

– mesélte vicceskedve a norvég színész, aki már biztosan a Vaják második évadában is fel fog tűnni.

Hivju imádta a Trónok harcás karakterét, és ő maga is úgy látja, hogy mindent kihozott belőle. Megköszönheti George R. R. Martinnak, hogy ezt a figurát nem áldozta fel. Az biztos, hogy nagyon sokan bánták volna.

Az HBO állítólag már nagyban készíti a House of the Dragon című Trónok harca előzménysorozatot, azonban még nem tudni, hogy mi lesz a sorsa, mivel az egyik szériát már elkaszálta a csatorna. Annyi biztosnak tűnik eddig, hogy ha elkészül, akkor az HBO Max-re szánják zászlóshajónak.

Borítókép: HBO

Legolvasottabb hírek