promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sonic és Jim Carrey uralta a mozikat
Borítókép:  Paramount Pictures and Sega of America
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogyan azt várni lehetett, az Élősködők is visszakapaszkodott a listára.

A Paramountnak kellett már egy kis siker meg pénz, mivel az akció blockbustereik sokba kerültek, és elvárás alatt teljesítettek. Csak a példa kedvéért: a Terminátor: Sötét végzet, és a Gemini Man. Na, azt viszont álmomban sem gondoltam volna, hogy majd a Sega kultikus kék karaktere, Sonic fogja kihúzni őket a gödörből, de talán a stúdió se hitte el, hogy 57 milliós nyitányt produkált a film Amerikában. Világbevételben is 111 milliónál jár a 85 millió dollárból összerakott alkotás. A Paramount amúgy be volt parázva, mert még a premiert is elcsúsztatták a karakter újradizájnolása miatt.

Szóval Sonic és Jim Carrey uralkodott a mozikban, mert a második helyezett Ragadozó madaraknak már csak 17,1 millió dollár jutott. A Harley Quinn filmet a világbevételek mentik meg, mert abban 143 milliónál tart. Amerikában annyira nem érdeklődtek iránta, hogy a stúdió még a film címét is megváltoztatta. Kétségbeejtő próbálkozások ezek.

A bronzérmet A vágyak szigete című horror szerezte meg, ami nálunk is premieres volt, akárcsak a tengerentúlon. Ott 12,4 millió dollárt hozott, míg világbevételben 20 milliót kalapozott össze. Mivel alacsonyköltségvetésű(7 millió dollártból hozták össze), így ez jó eredménynek számít.

Közben az Oscar-díjátadón taroló Élősködők visszakapaszkodott a toplistára, egészen a nyolcadik helyig. Ezt csütörtöktől Magyarországon is újra moziba küldték, mivel itthon is nagyon megugrott iránta az érdeklődés.

Amerika top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 7. hét:

  1. Sonic, a sündisznó
  2. Ragadozó madarak
  3. A vágyak szigete
  4. The Photograph
  5. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  6. 1917
  7. Jumanji: A következő szint
  8. Élősködők
  9. Dolittle
  10. Downhill
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás