promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elton John sírva hagyta el a színpadot, félbeszakította a koncertjét
Borítókép:  YouTube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Addig énekelt, amíg csak bírta.

Elton John 2018-ban jelentette be, hogy egy 300 koncertből álló turnéval búcsúzik el a közönségtől. A hatszoros Grammy-, és kétszeres Oscar-díjas zenészlegenda több időt szeretne tölteni a családjával, ezért döntött úgy, hogy visszavonul a koncertezéstől.

Elton John Farewell Yellow Brick Road nevű turnéjának egyik aucklandi fellépését volt kénytelen félbeszakítani, ugyanis a brit rocksztárnak teljesen elment a hangja, és nem tudta folytatni a koncertet. A zenész nem is bírta visszatartani a könnyeit, amiért csalódást kellett okoznia a rajongóinak, a közönség azonban cseppet sem haragudott a világsztárra, óriási ovációval búcsúztak tőle.

Később az Instagram-oldalán magyarázta el, hogy korábban egy enyhébb tüdőgyulladást diagnosztizáltak nála, ám ennek ellenére úgy döntött, színpadra lép.

„Teljes szívemből zongoráztam és énekeltem addig, amíg már nem jött ki énekhang a torkomon. Csalódott vagyok, nagyon felindult és sajnálom”

– írta és megköszönte a közönségnek a támogatást.

Az énekes jelenleg lábadozik, és orvosai szerint hamarosan rendbe jön. A keddi aucklandi koncertjét még lemondták, és szerdán sem lép fel, de csütörtökön már énekelni fog Auckland-ben és a további hét előadását is megtartja Új-Zélandon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás