promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre bemutatják a lövöldözések miatt elkaszált horrort
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megnyugodtak a kedélyek, így bemutatják a Vadászatot a mozikban.

Damon Lindelof és Nick Cuse alkotása az év meglepetés horror-thrillere lehetett volna tavaly, amit szeptemberben akartak moziba küldeni. Azonban betett neki a két augusztusi lövöldözés: az egyik a Texas állambeli El Pasóban történt, a másik pedig az Ohio állambeli Daytonban. Az előbbinél 20 halott volt, mivel egy áruházban esett meg a merénylet, a másiknál is 9 - ott a Nedd Peppers nevű bár előtt kezdett mészárlásba egy férfi.

A lövöldözések felforgattak mindent, és egyértelműen a The Hunt című filmet is elkezdték betámadni az emberek, köztük maga Donald Trump is a témája miatt. A Blumhouset és a Universalt nem nagyon érdekelte az amerikai elnök véleménye, de tudták, hogy nagyon rossz az időzítés, és már csak kegyeleti okokból is elhalasztották a premiert.

Jobban ne is merüljünk el ebben, hogy mennyi sarat kezdtek el dobálni Hollywoodra, mert ilyenkor okolnak mindent a filmektől kezdve a videójátékokig, amíg végül a kormány már semmilyen módon nem lesz hibás. A lényeg, hogy megvan a Vadászat friss premierje, ami Amerikában 2020. március 13-a lesz. Magyar forgalmazót is talált magának az alkotás a UIP-Duna Film személyében, akik április 16-án küldik nálunk moziba.

A sztori szerint az elit egy félreeső birtokon azt játssza, hogy hobbiból más emberekre vadászik, azonban lesz egy préda, aki nem illik a képbe. A Betty Gilpin által alakított Crystal vérengzőbb, mint ahogy gondolták, és szép lassan elkezdi levadászni a rá vadászókat. Hilary Swank fogja játszani a nagyfőnököt, aki az egész borzalmat kitalálta, és bizony ő sem úszhatja meg szárazon a dolgot.

A régebbi előzeteseket eltűntették az internetről, de kaptunk újat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás