promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stranger Things: leleplezték, hogy meghalt-e Hopper sheriff
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A harmadik évad végén ölték meg a készítők. Vagy mégsem? A Netflix választ adott.

Úristen, óriási dobpergés, a levegő is bent reked, mert kiderült, hogy Jim Hopper:

nem halt meg!

Micsoda megkönnyebbülés, igaz? Remélem senki sem hitte el, hogy a készítők kinyírják a Stranger Things egyik legfontosabb karakterét. Ügyesen volt amúgy megcsinálva az a jelenet, amivel Hopper jól átvág minket, mivel ott mosolyog a képünkbe a robbanás előtt, de közben meg lelép, amíg Joyce vacakol a kulcsokkal. Galád húzás, de a készítők is leleplezik magukat, mivel nem mutatják meg Hopper halálát.

Harmadik szezon zárása is erős utalást tett rá, hogy a rendőrfőnök a kamcsatkai orosz kutatólaborban van fogságban. A Netflix nem is akarta tovább borzolni a kedélyeket, és egy előzetesben leleplezte nekünk Hoppert, akit megnyiratkozva fognak kényszermunkára az oroszok. Kell is a sapka, mert ordító hideg van ott egy olyan embernek, aki a hawkinsi klímához van hozzászokva.

A Duffer testvérek azt ígérik, hogy ez lesz az egyik legijesztőbb szezon. Hát, legyen igazuk. Egy régebbi cikkben már kitárgyaltuk azt, hogy nagy fordulat várhat ránk a negyedik évadban, mivel elvileg kamcsatkai létesítményben is kell lennie egy Tizinek.

A Stranger Things negyedik szezonjára legjobb esetben is 2020 év végéig kell várni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás