promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellett már öt év után egy Justin Bieber album, nem?
Borítókép:  LISA O'CONNOR / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan erre azonnal rávágják a nemet, de attól még megérkezett: Changes.

Justin Bieber még a 2019-es Coachella fesztiválon vendégeskedett Ariana Grande koncertjén, és itt jelentette be, hogy érkezik tőle egy új album. A Yummy a legjobb választásnak bizonyult a visszatéréshez, a dal ugyanis azonnal a toplisták élére kúszott, és egy hónap alatt több százmilliószor streamelték. Ugyebár ez az a klip, amiben Justin Bieber végig eszik, és nagyon „Yummy” minden.

A lemezről megjelent már a Kehlani-val közös Get Me, és az Intentions is, amit Quavo-val (Migos) vettek fel. De nem ők az egyedüli vendégelőadók: Post Malone, Travis Scott és Lil Dicky is szerepet kapott a lemezen.

Bieber nehéz időszakon van túl. Néhány héttel ezelőtti, zártkörű lemezhallgató összejövetelen bevallotta, hogy gyerekkorától a zeneipar diktálja a szabályokat az életében, és ez mély nyomokat hagyott benne. A felnőtté válás is depressziót hozott magával, és elmondása szerint nagyban köszönheti menedzserének, Scooter Braunnak azt, hogy ma már jobban érzi magát.

Ez is közrejátszik abban, hogy közelgő turnéján minden eladott jegy egy dollárt jelent az énekes által létrehozott Bieber Foundationnek, melynek célja, hogy felhívja a figyelmet a mentális egészség fontosságára.

Most már azonban vessétek bele magatok a Changesbe, amit ide kattintva értek el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás