promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapestre látogat a Mortal Kombat színésze, és a Vaják színésznője
Borítókép:  New Line Cinema
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megvan a Budapest Comic Con első két külföldi sztárja.

Természetesen a San Diego-i Comic-Connal még az amerikai városok sem tudnak versenyezni, viszont az egész már egy nagy franchise hálozattá nőtte ki magát. Például Bécsben is van már Comic Con, amit tavaly 2019. november 23-24-én rendeztek meg, vagyis nem is annyira régen. Ez már az ötödik alkalom volt, és ki is nőtte magát, mivel gond nélkül tudtak lecsábítani rá egy Frank Millert (Sin City, 300) például, vagy a B-kategóriás sztárokból is egy Steven Seagalt.

Mostantól Budapest is belevág a lecsóba, és megrendezi a saját Comic Conját, aminél már az elsővel magasra szeretnék tenni a lécet. A rendezvényt 2020. augusztus 15-e és 16-án tartják meg, ami értelemszerűen hétvégére esik.

Meg is kaptuk az első két külföldi nevet, akikkel már biztosan találkozhatunk. Az egyikük gyerekkorunk nagy kedvence, az első Mortal Kombat Raidene, valamint a Hegylakó filmsorozat sztárja, Christopher Lambert.

Az angol fiatal színésznő, Anna Shaffer is meglátogat minket a Budapest Comic Conon, akit legutoljára a Vaják szériában láthattunk. Ott Triss Merigold karakterét vállalta be, de találkozhattunk vele a Harry Potterben is Romilda Vane szerepében.

A szervezők természetesen folyamatosan jelentik majd be a hazai, illetve külföldi sztárokat, akik tiszteletüket teszik a hétvégén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás