Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Van Volt egyszer egy… Hollywood Kevin nélkül

Van Volt egyszer egy… Hollywood Kevin nélkül

Zene, Film & Kultúra

Van Volt egyszer egy… Hollywood Kevin nélkül

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 10:50

Macaulay Culkin megpróbált bekerülni Quentin Tarantino filmjébe.

Szörnyen nagy Reszkessetek betörők fanatikusok vagyunk, az első részt tavaly december 24-én 335 ezer ember ült le megnézni kicsiny hazánkban. Ez még nem is a teljes nézettség, mivel többségében az emberek a családdal együtt teszik le magukat a nappaliba.

A Disneynek lesz egy próbálkozása, hogy felélesszék a franchiset, de állítólag nem is akarják moziba küldeni, csak bedobják a Disney +-ra. Itt a készítők már gondolkoznak azon, hogy Macaulay Culkin visszatérjen valami cameo szerepre, és valljuk be, nagy butaság lenne kihagyni ezt a lehetőséget.

Azonban mikor tér vissza Macaulay Culkin Hollywoodba? Egyáltalán van-e neki visszatérés? Az biztos, hogy jár meghallgatásokra. Ki is jelentette, hogy nincsenek problémái, nem sérült, azonban a pletykák nagyon beskatulyázzák őt.

Benne van az is a pakliban, hogy Culkin felnőtt korára nem lett valami tehetséges, de mégis érzi magában, hogy vissza tudna térni. Az Esquire-nek adott interjújában el is árulta, hogy dúlt benne az önbizalom, és még egy Quentin Tarantino film meghallhatására is el mert menni, méghozzá a Volt egyszer egy… Hollywoodéra, azonban sajnos nem sikerült neki:

„Borzasztó lett. Még én sem vettem volna fel magamat. Amúgy se vagyok túl jó a meghallgatásokon, ráadásul ez volt az első meghallgatásom az elmúlt nyolc évben.”

Culkin azt nem árulta el, hogy melyik szerepre vállalkozott, pedig arra bizony nagyon kíváncsi lenne mindenki. Van bőven tehetség, és egy kiégett gyerekszínész már nem nagyon fog labdába rúgni. Azért mi szurkolunk neki.  

Borítókép: Kimberly White / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP