promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti mozipremierek: érkezik a Sonic, és újra támadnak az Élősködők
Borítókép:  Doane Gregory - Paramount Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét tele vagyunk premierekkel. Jön a Sonic, a sündisznó, a horror fanoknak érkezik A vágyak szigete, és az Oscar-díjas Élősködők is újra moziba kerül.

Sonic, a sündisznó – premier: 2020. február 13.

A mozik mélyvízében fog úszkálni a Sega kultikus kék karaktere, aminek még a premierjét is elhalasztották a rajongók miatt. Nos, fellázadtak, hogy Sonic tök hülyén néz ki, így újra kellett őt dizájnolni. Ilyen jófej alkotókkal sem sűrűn találkozunk.

A rendezői székbe Jeff Fowler ült be, akinek a neve senkinek sem lehet ismerős. Nem is csoda, mivel ez lesz az első filmje. Ez még rá is tehet egy lapáttal a szkeptikusok fanyalgására. Azonban ott lesz főgonosznak Jim Carrey, aki mindent beleadott ebbe a szerepbe.

Élősködők – premier 2019. december 5.

Most pedig be kell jelentsük az újrapremiert, ami 2020. február 13-a. Bong Joon-ho alkotása tarolt az Oscar-díjátadón, és minden fontosabb aranyszobrot elhalászott a hollywoodi gigaprodukciók elől: legjobb rendezés, legjobb eredeti forgatókönyv, legjobb nemzetközi film, és történelmet írva a legjobb film is.

Amerikában is nagyon megugrott a kereslet iránta az oscaros tarolás miatt, és jó hír, hogy az itthoni nézők is újra megtekinthetik szélesvásznon. A hazai fogalmazó országosan moziba küldi az alkotást: ide kattintva éritek el, hogy hol tudtok rá beülni.

A vágyak szigete – premier 2020. február 13.

Ki lehetnek már éhezve a horror rajongók, mert elég rég volt már a műfajon belül film a mozikban. Azonban most érkezik A vágyak szigete, ami okot adhat egy kis rettegésre. A Fantasy Island egy elég népszerű sorozat volt az ABC-n. A széria 1977-ben indult hódító útjára, és meg is élt hét évadot. A horror műfaj istenei, vagyis a Blumhouse stúdió csapott le rá, hogy kihozzanak belőle egy egész estés filmet. 

A sztori szerint a szigeten olyan emberekkel találkozunk, akik egy nyereményjáték nyertesei. Mindenkinek lehet egy kívánsága, amit mindenképpen valóra váltanak. Persze ezek nem mindig jól sülnek el, aztán később a kívánók is rájönnek, hogy a szigetről nem lesz valami könnyű távozni. Az előzetesen érezhető egy kis trash-hatás, de az legyen a legnagyobb gond vele. A rendezői székbe Jeff Wadlow ült be, akiktől olyan filmeket kaptunk eddig, mint a Kick-Ass 2, vagy a Felesz vagy mersz című gagyibb horror

A boldogságvirág – premier: 2020. február 13.

Ezek a virágok gonoszak? Nyugalom, ez nem egy trash-horror, hanem egy nagyon erős sci-fi thriller. Az alkotás a cannes-i filmfesztivál hivatalos versenyprogramjában debütált, ahol a film főszereplője, Emily Beecham be is zsebelte a legjobb színésznőnek járó díjat.

Alice egyedülálló anya, de az élete nagy részét elveszi a munkája: egy nővénytermesztő kutatólaborban dolgozik. Feltalálnak egy virágot, ami képes boldoggá tenni a környezetét. Az anya hazavisz egyet, azonban rájön, hogy nem kellett volna, mivel érkeznek a mellékhatások, azonban már lehet késő lesz ezen rágódni.

Közel a horizonthoz – premier: 2020. február 13.

Annyira bőséges kínálat van, hogy még romantikus dráma is jut erre a hétre. Jessica fiatal, még előtte a jövő, azonban amikor egyik este elmegy otthonról, nem sejti, hogy a nagy szerelmével fog találkozni. Danny olyan jóképű, hogy még szupermodellnek is elmehetne, azonban van egy titka: HIV-pozitív. Jessica erre rájön, majd meghozza élete legnehezebb döntését, és a fiú mellett marad.

Hihetetlen, de a filmen nem érezni, hogy német, pedig azt már kilométerekről ki szokta szagolni az ember. Tim Trachte rendező jó munkát végzett.

Ailo – Egy kis rénszarvas nagy utazása – premier: 2020. február 13.

Talán a film kicsit megkésett, mert hatalmasat szakított volna, ha karácsonykor küldik moziba. Bár pont én beszélek, aki még mindig nem szedte le a karácsonyfáját.

Az előzetesből kiderül, hogy ezek nem CGI rénszarvasok, mert ha igen, akkor Az oroszlánkirály elbújhat jó mélyre. Ailo felnőtté válásának története igaz mese, amit Lappföld lélegzetelállító és varázslatos vidékén rögzítettek. Az utazásban Reviczky Gábor segít majd minket. Igazi családi kaland ez kicsiknek és nagyoknak.

Tékasztorik 2 – premier: 2020. február 13.

Végezetül a magyar filmek szerelmeseinek sem kell búslakodnia, mivel megérkezett a Tékasztorik második felvonása. Viki az első részben megtalálja a szerelmet, amit az alkotók szét is cincálnak, hogy legyen izgalom meg feszültség. Szóval viszlát Feri, helló új világ. Az alkotás tartja az első rész abszurditását, és akik egy kis alacsonyabb költségvetésű nevetésre vágynak, azoknak tökéletes választás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás