promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a legnagyobb trükklövés a The Walking Dead univerzumban
Borítókép:  Abdelrahman Samy
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy puska, egy golyó, egy balta, két zombi.

A The Walking Dead rajongó barátaim körében már csak én maradtam egyedül, aki követi a Fear The Walking Dead című spin-off sorozatot. Igazából már rengetegen az anyasorozattól is elfordultak, és csak a Rick Grimes filmeket várják, teljesen jogosan.

Őszinte leszek, a Fear The Walking Dead már nekem is csak megy néha a háttérben, mert egyszerűen nem érdemli meg a teljes figyelmet. Olyan szintre is jutott, hogy ha lemaradsz egy-két jelenetről, akkor marhára nem fogod bánni, és nem is igazán lényeges. Az ötödik évadot úgy próbálták meg eladhatóbbá tenni, hogy az anyasorozatból elhozták Dwightot Morgan mellé. Utóbbi nélkül amúgy már régen reszeltek volna az egész szériának.

Az AMC persze közben nem nyugszik, és hozzák a harmadik The Walking Dead sorozatot.

Ahogy látom, az írók már odaáig merészkednek, hogy teljesen cseles és természetellenes jeleneteket csempésznek bele a forgatókönyvbe, amiről a nézők tudnak beszélni.

Az ötödik évad harmadik részében June és John beugranak utóbbinak a régi munkahelyére egy kis munícióért. Ekkor derül ki a nagy felfedezés, hogy John Dorie zseniális trükklövő volt. A végén jön a jelenet, amikor ki kell húzni Dwightot a slamasztikából.

Egy golyó van, de két zombi, azonban John kiszúrja a baltát. Megkéri Dwightot, hogy tartsa jó magasra, aztán jön az a bizonyos tökös lövés, amit csak az igazi „badass” arcok tudnak véghezvinni. Dwight még sérülten is mozdulatlanul tartja az eszközt, John halálpontosan céloz, a balta éle kettévágja a puskagolyót úgy, hogy az pont leterítse a két zombit.

Nem tudom kinek pattanhatott ki ez a fejéből, de egyszerre zseniális, és marha vicces. Zseniális, mert vissza kellett néznem rengetegszer a jelenetet. Vicces, mert a lehető leghangosabban nevettem fel rajta, amikor megláttam. Maradjunk annyiban, hogy mindent kielégít.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás