promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr. még ezt a Marvel hőst vállalta volna be
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mi lett volna a színész, ha nem Vasember?

Robert Downey Jr. annyira ikonikus lett Vasemberként, hogy jó ideig senki sem fogja merni bevállalni ezt a karaktert. Egy új Batmant, vagy egy Pókembert könnyen bevesz a közönség gyomra általában, de a színész annyira összeforrt ezzel a szereppel, hogy jelenleg senki mást nem tudnánk elképzelni benne.

Hála égnek a szakmai sajtó is kezd leakadni arról a kérdésről, amire Robert Downey Jr.-nak már milliószor kellett válaszolnia. Ez természetesen az, hogy vissza fog-e térni Vasemberként a Marvel-moziverzumba. A színész pedig újra és újra elmondja, hogy nem, nem, és nem. Legutóbb már nagyon pontot akart tenni ennek a végére az Extra TV-ben:

„Teljesen elhessegettem az újrakezdést gondolatát, ki van zárva. Mindent kihoztam ebből a karakterből, amit lehetett. Nagyon meggyőző érveket kellene felhozni az univerzumban, és erős eseménysorozatoknak is kellene történnie, hogy logikus legyen a visszatérés. Én már eldöntöttem, hogy más dolgokat akarok csinálni”

A BBC Radio 1-ban végre nem tették fel ezt a kérdést, bár azt is tegyük hozzá, hogy most gyerekek kérdeztek a színésztől. Egyikük arról kíváncsiskodott, hogy ha Downey Jr. nem Vasember/Tony Stark lenne a Marvel-univerzumában, akkor ki?

„Szerintem a legtöbb amerikai kisfiú elképzelte már magát Pókemberként. Nekem azonban Sólyomszem lenne a választásom. Lehet azért, mert nagy Jeremy Renner fanatikus vagyok. Elképesztő karaktert csinált belőle, főleg amikor átalakul Roninná.”

Gondolom a Vasember rajongás túl erős, és senki sem tudná elképzelni a színészt Sólyomszemként, de azért próbáljátok meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás