Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem nyálas szerelem: Veled minden hely ragyogó előzetes

Nem nyálas szerelem: Veled minden hely ragyogó előzetes

Zene, Film & Kultúra

Nem nyálas szerelem: Veled minden hely ragyogó előzetes

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 08:40

A Netflix a nagysikerű bestsellert dolgozza fel.

A streamingszolgáltató egyértelműen nyit a fiatalok felé, és a kamaszoknak (persze nem csak nekik) igen csak kedvence lett a Veled minden hely ragyogó című könyv. Jennifer Niven regénye meghódította a New York Times sikerlistáját, és a könyvkritikusok általában ódákat zengtek róla.

A főszerepben a feltörekvő Justice Smitht, és Elle Fanninget láthatjuk, aki a testvére, Dakota Fanning mellett szintén a színészet mellett tette le a voksát.

Niven regényéből Liz Hannah csiszolt forgatókönyvet, ami több, mint bíztató, mivel előtte a Mindhunternek írt két epizódot, és producerként is jelen volt a sorozatban. Azt már a könyv rajongóinak kell majd eldöntenie, hogy sikeresen tudta-e átültetni azt a világot, amit az írónő a regényében megmutatott nekünk, mivel a sztorin túl sok változatás nem lesz. Bár azt mondják, főleg Niven vitte a forgatókönyv fővonalát, és Hannah csak besegített.

A történet szerint Violet Markey nővére meghal egy autóbalesetben, aki ennek következtében teljesen elzárkózik a külvilágtól. Theodore Finch fog nyitni felé, aki egy iskolai feladat során le is csap arra, hogy a lánnyal lehessen. Elkezdődik egy különleges utazás, amiből kiderül, hogy nem csak Violet, de Theodore is sebzett. Innentől már közösen kell megmenteniük egymást valahogy.

A Veled ​minden hely ragyogó február 28-án érkezik a Netflixre.

Borítókép: Netflix