Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rögtön szinkronosan támad a Minyonok 2 előzetese

Rögtön szinkronosan támad a Minyonok 2 előzetese

Zene, Film & Kultúra

Rögtön szinkronosan támad a Minyonok 2 előzetese

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 12:56

Visszatér a sok kis sárga mini Tic Tac, Gru pedig felemelkedik.

Tíz évvel ezelőtt, 2010-ben indult a nagy kaland, amikor bemutatták a Grut. Az alkotók nem is dobbanthattak volna nagyobbat azzal, hogy beletették a filmbe az úgynevezett Minyonokat, amik már tényleg egy saját márkát jelentenek.

Őket imádta mindenki, de olyan módon, hogy saját alkotást is kaptak 2015-ben. Lehet, hogy a színvonal nem volt a toppon, de a 74 millióból összerakott Minyonok 1 milliárd 159 millió dolláros bevételt hozott. Innen is látszott, hogy mindegy mit csinál az Illumination Entertainment, ha a Minyonok benne vannak, az kasszasiker.

Erre számítanak a második felvonásnál is, aminek a címe Minyonok: Gru színre lép lesz, tehát gyakorlatilag egy előzményfilmet kapunk. A még kezdő és fiatal főkarakter mindenáron szeretne csatlakozni a Vicious6 nevezetű gonosztevő csoporthoz, akik kinevetik, de ő meg ezért ellopja a csapat egyik értékes kövét. (Amit persze a Minyonok azonnal el is veszítenek.)

A gonosztevők innentől Grura fognak vadászni, akinek meg kell mutatnia, hogy van még néhány trükk a tarsolyában. Persze ha nagy a baj, ott lesznek a Minyonok, és úgy tűnik, ezt a filmet is velük akarják igazán eladni.

Szinkronos előzetes:

Eredeti nyelvű előzetes:

Borítókép: Illumination Entertainment