promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevin visszatér? Macaulay Culkin az új Reszkessetek betörők-ben
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mert nincs Reszkessetek betörők Kevin nélkül.

A Disney tervei szerint még februárban megkezdődik az új Reszkessetek betörők forgatása, amiről kezdetben azt lehetett gondolni, hogy egy reboot lesz, később azonban bebizonyosodott, hogy szó sincs erről.

Bár pozitívum, hogy az Egérgyár nem akarja meggyalázni az eredeti alkotást, egy olyan történet leírása szivárgott ki, ami alapján a legtöbben csak a fejüket vakarták. Ahogy az eddigi információk szerint tudni lehetett, az Archie Yates (Jojo nyuszi) által alakított 9 éves Max meglop egy házaspárt, akik aztán nem hagyják a dolgot szó nélkül.

A We Got This Covered friss információi szerint azonban a történet főhőse, Max véletlenül lop el valamit a betörő házaspártól (Ellie Kemper, Rob Delaney), akik aztán mindent meg fognak tenni, hogy visszaszerezzék azt. De nem számolnak azzal, hogy Max otthona modern biztonsági eszközökkel van felszerelve.

Most jön a dolog váratlan része: a céget, amitől a biztonsági felszerelések származnak, nem más alapította, mint Kevin McCallister.

De hogy ne csak a neve szerepeljen a filmben, a Disney állítólag azt szeretné, ha Macaulay Culkin visszatérne ikonikus szerepében, de csak egy rövid megjelenés erejéig. Mivel a 39 éves színész 2018-ban újra Kevinként szerepelt a Google-reklámjában, szinte biztosra veszem, hogy erre is rábólintana.

A hírt egyelőre érdemes pletykaként kezelni, bár a portál azt írja, hogy egy olyan forrástól származik az információ, aki korábban Bill Murray visszatérését kotyogta el az új Szellemírtók-ban, és Han karakterének feltámasztását a Halálos iramban 9. részében.

Az új Reszkessetek betörőket várhatóan idén decemberben mutatják be a Disney+-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás