promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvannak a Reszkessetek, betörők! reboot főszereplői
Borítókép:  Fox/Disney
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megtalálták az új Kevint, de mint tudjuk, most ő lesz a betörő.

Amikor a Disney felvásárolta a Fox-ot, már akkor tudtuk, hogy elég sok franchise-ba bele akarnak nyúlni, és köztük volt a Reszkessetek, betörők! is, ami elég nagy felháborodást váltott ki rajongókból. A magyar ember főleg fanatikus, mert ahogy tartja a mondás:

„Nincs karácsony Kevin nélkül!”

A vetítési jog jelenleg a TV2-nél van, szóval idén is ők fogják műsorra tűzni a filmet december 24-én 20.35-től.

Annyiban lehet védeni a Disney-t, hogy nem egy remake-et akarnak készíteni, mert azt ők is érzik, hogy az eredeti alkotást szentségtörés lenne megbolygatni. Abban viszont meg lehet őket szurkálni, hogy jelenleg egy elég béna reboot ötlet van az asztalon.

A mostani sztori szerint a főszereplő fiúcskának, a kilenc éves Max-nek nem betörőkkel kell szembeszállnia, hanem ő maga fog meglopni egy házaspárt, akik ezután felveszik ellene a kesztyűt. Amikor volt az egésznek a castingja, olyasmi jött le nekem, mintha valami újfajta Dennis, a komiszt keresnének.

Ködös az egész, de Max-et már megtalálták, akit Archie Yates fog alakítani. Neki eddig egy komolyabb szerepe volt a Jojo Nyusziban, ahol a főhős esetlen kis barátját, Yokit játssza. Az előzetesben a szemüveges fiúcskát kell figyelni, aki az aknavetővel véletlenül felrobbant egy épületet.

A felnőtt főszereplők is megvannak, akiket Ellie Kemper és Rob Delaney fog alakítani. A sztoriból a Saturday Night Live két írója, Mikey Day és Streeter Seidel próbálták kihozni a maximumot. A rendezői székbe Dan Mazer ült be, aki elég sok forgatókönyvet írt Sacha Baron Cohen-nek (Ali G Indahouse, Borat, Brüno), de vannak elég rossz rendezői próbálkozási, mint mondjuk a Nagyfater elszabadul.

Szóval vegyes érzelmekkel állunk az egész előtt, mert lehet még jól is elsülhet ez az egész, de tök felesleges Reszkesstek, betörők! rebootnak nevezni, mert semmi köze hozzá.

Jövő februárban akarják kezdeni a forgatást, és várhatóan 2020 karácsonyán már elérhető lesz a film a Disney+-on. A stúdió a jövőben az Éjszaka a múzeumban, az Egy ropi naplója és a Tucatjával olcsóbb újragondolásait akarja ránkszabadítani. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás