Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elkaszálták a Ray Donovant, már nem lesz nyolcadik évad

Elkaszálták a Ray Donovant, már nem lesz nyolcadik évad

Zene, Film & Kultúra

Elkaszálták a Ray Donovant, már nem lesz nyolcadik évad

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 21:32

Már senki se várja a nyolcadik évadot.

Anno Ann Biderman indította útjára a szériát, ami a Showtime egyik zászlóshajójává nőtte ki magát. A készítő amúgy a Southland nevezetű sorozattal futott be, és maradt is a krimi-dráma világánál. Mellette olyan emberek tartották a lelket a Ray Donovanben, mint David Hollander showrunner, na meg a két főszereplő: Liev Schreibernek és Jon Voight.

A széria hetedik évada 2019. november 17-én rajtolt el. Sokak szerint a negyedik évadnál jött egy afféle mélypont a szériában, amit a leggyengébbnek tartanak, de aztán Ray ismét rátalált a helyes útra. A hatodik évad is mindenki szerint iszonyatosan erős volt, így be is rendelték a hetediket, ami sajnos az utolsó lett.

A Showtime bejelentette, hogy a fanok a 2020. január 19-én leadott epizódot tekintsék finálénak, mivel már nem fogják látni a nyolcadik szezont. A nézők anno kommentelgették is, hogy ha marad a színvonal, akkor 9-10 évadot el tudnának viselni a kalandból, de a csatorna már úgy érezte, ez nem fog lehetséges. Donovannek volt bőven hazai rajongótábora, mivel Showtime hiányában az HBO-n lehetett követni a szériát.

Schreiber, a sorozat főhőse még utoljára Instagramon emelte meg a poharát, és búcsúzott el a sorozattól.

Borítókép: Showtime