promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Spiral: befutott Chris Rock Fűrész-rebootjának első előzetese
Borítókép:  We Got This Covered
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Spiral: From the Book of Saw című film májusban érkezik a mozikba.

Tavaly májusban érkezett a hír, hogy Chris Rock felügyeletével készíti el a Lionsgate a Fűrész rebootját. A gyengére sikerült Fűrész – Újra játékban (2017) után a stúdió is hajlott arra, hogy új életet kellene lehelni a franchise-ba, így könnyedén rábólintottak a színész-humorista ötletére. Bár a rajongóknak voltak fenntartásai a humorosabb hangvételű filmmel kapcsolatban, a Lionsgate azt ígérte, hogy az új feldolgozás ugyanúgy tartalmazni fogja azokat az elemeket, amelyek miatt megkedveltük a Fűrész-filmeket.

A történetben Chris Rock játssza a főszereplő Banks nyomozót, míg a társát Max Minghella, akit többek között A szolgálólány meséjében és a Social Network – A közösségi hálóban láthattunk korábban. A film további szerepeiben olyan színészek tűnnek fel, mint Samuel L. Jackson, és Marisol Nichols.

A legnagyobb kérdés persze az, hogy vajon Tobin Bell ebben a filmben is visszatér-e John Kramer-ként, de ahogy az IMDb olalát néztem, nem valószínű.

A film előzetesét néhány órával ezelőtt valaki kamerás felvétellel rakta ki a Reddit-re, így számítani lehetett rá, hogy hamarosan kiváló minőségben is megszemlélhetjük: mit alkotott Chris Rock és csapata.

A Spiral: From the Book of Saw (Spirál: Fűrész könyvéből) című filmet az a Darren Lynn Bousman rendezi, aki egy öreg rókának számít a franchise-nál, hiszen a Fűrész 2-3-4. epizódját is ő dirigálta. Jigsaw-univerzumának atyja, James Wan csak executive producerként vett részt a projetben, mint ahogy írótársa, Leigh Whannell is, aki az első filmekben alakította Adam-et.

A Spiral: From the Book of Saw május 15-én kerül a mozikba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás