promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gal Gadot és Keanu Reeves is kiemelt szerepet kap az Oscar-gálán
Borítókép:  HUBERT BOESL / DPA / dpa Picture-Alliance / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Számos világsztárt kértek fel a díjak átadására.

Az Amerikai Filmakadémia az Oscar hivatalos weboldalán tette közzé azoknak a világsztároknak a listáját, akik az aranyszobrokat fogják átadni a 92. Oscar-gálán, amit február 9-én, vasárnap tartanak a Los Angeles-i Dolby Színházban.

A műsor producerei, Lynette Howell Taylor és Stephanie Allain már korábban is közöltek néhány nevet, de most tovább bővült a lista.

Az Oscar-díjakat Salma Hayek, Spike Lee, Utkarsh Ambudkar, Brie Larson, Ray Romano, Rebel Wilson, Mahershala Ali, Zazie Beetz, Timothée Chalamet, Olivia Colman, James Corden, Penélope Cruz, Beanie Feldstein, Will Ferrell, Gal Gadot, Zack Gottsagen, Mindy Kaling, Diane Keaton, Regina King, Shia LaBeouf, Julia Louis-Dreyfus, George MacKay, Rami Malek, Steve Martin, Lin-Manuel Miranda, Anthony Ramos, Keanu Reeves, Maya Rudolph, Mark Ruffalo, Kelly Marie Tran, Sigourney Weaver és Kristen Wiig fogják átadni.

A legnézettebb díjátadók közé tartozó Oscar-gálát Észak-Amerikában az ABC televízió közvetíti helyi idő szerint vasárnap este élőben a Los Angeles-i Hollywood and Highland Centerből. A műsort több mint 225 országban és térségben fogják sugározni világszerte, Magyarországon a Moziverzumon követhetjük.

Az élő közvetítés háziasszonya a tavalyihoz hasonlóan Ördög Nóra lesz. A nemzetközi díjátadót magyar idő szerint február 9-én, vasárnap éjjel 02:00-tól szurkolhatjuk végig. Ezt megelőzően már 23:55-től érkeznek Ördög Nórához a stúdióvendégek, szakértők, akikkel a kulisszatitkokról, esélyekről beszélget a műsorvezető, majd kezdetét veszi a vörösszőnyeges bevonulás is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás